Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Iza

osrusy śmiecie i inne epitety

Polecane posty

Gość gość Iza

po co? Usiłujecie ubić kapitał na poniżanych ? Nie wyszło Wam i chcecie się odegrać? Zal Wam, że te osrusy i śmiecie znalazły sobie miejsce na egzystencję lepszą niż w kraju? Zawiść bo własne niemoctwo nie pozwala Wam rozwinąć skrzydeł? A może po prostu głupota przez Was przemawia? Zły to naród, który własne gniazdo kala i poniża wszystkich dookoła. Wstyd mi za Polaków, najgorsze mendy się odzywają, nic dziwnego, że Polacy tracą szacunek.

Gość gość
Osrusie ale czego mam ci zazdrościć? Domu na kredyt? Osrusie ja sie z ciebie nabijam, a nie ci zazdroszczę. Przecież to żaden wyczyn pracować w uka. Żyłem tam ponad piec lat osrusie i radziłem sobie lepiej niż ty osrusie.

Gość gość
Zazdrość, zazdrość, Polska, tępa, prymitywna, silna jak polski antysemityzm wyssany z mlekiem matki.

Gość gość
Bingol to tobie pozwalaja pisac w zamknietym zakladzie psychiatrycznym? Boze jak mi szkoda twojej matki, ze takiego niedoyebanego syna ma, napewno ciebie nigdy nie kochala.

Gość gość
Izunio pokaz pupkę.

Gość gość
Usiłujecie ubić kapitał na poniżanych ? Nie wyszło Wam i chcecie się odegrać? x Nam wyszło, w PL. To wam w kraju nie wyszło :D x Zal Wam, że te osrusy i śmiecie znalazły sobie miejsce na egzystencję lepszą niż w kraju? X Lepszą? :D W czym?:D Co macie takiego w uk czego nie ma w PL? Haha x Zawiść bo własne niemoctwo nie pozwala Wam rozwinąć skrzydeł? x Mowisz to z wlasnego doswiadczenia? Hah x A może po prostu głupota przez Was przemawia? Zły to naród, który własne gniazdo kala i poniża wszystkich dookoła. x Uk to wlasne gniazdo? :D Ciekaweeee :D Wstyd mi za Polaków, najgorsze mendy się odzywają, nic dziwnego, że Polacy tracą szacunek. x Najwieksza menda to ty

Gość gość
ale ten nieudacznik musi trochę epitetów powrzucać, bo inaczej nie podnieci się i choćby trzepał trzy godziny do wytrysku i tak nie dochodzi.

Gość gość
A epitety w kolko te samo, bo slownictwo ubogie.

Gość gość
polaki robaki, zwierzęta jebane

Gość gość
Prawda jest wieczna, epitety prawidłowe 🖐️