Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamananamaxa

Faceci! Was nie rusza ustawa antyaborcyjna?

Polecane posty

Gość Zalamananamaxa

Przecież macie żony, matki, córki, siostry. Dochodzi do Was, że teraz już zupełnie będą gwałty na potęgę? Ilu jest oszołomów którzy nigdy nie będą mieć zony? Szansy na dzieci? Nie obchodzi Was, że Wasza zgwałcona i pobita żona/ córka nie będzie mogła usunąć nawet takiego dziecka? Będziecie je wychowywać??? Czy zostawiać żonę bo ktoś ją zgwałcił?

Gość midia
Dzieci, ciąża, porody - to zawsze był temat bab. Facetów to po prostu nie obchodzi. Nie potrafią sobie nawet wyobrazić, co musi przeżywać kobieta zgwałcona czy mająca urodzić chore, zdeformowane dziecko... Myślę, że po prostu się z tym nie utożsamiają. Nie to, że są za ustawą, po prostu myślą tylko o sobie.

Rusza. I współczuję wszystkim jej przyszłym ofiarom. Jedyna nadzieja w tym, że wraz ze zmianą partii rządzącej, kolejny sejm ją unieważni

Gość gość
Rozkwitnie podziemie aborcyjne, kliniki zagraniczne będą miały większy ruch I tyle z tej durnej ustawy. Już to widze jak mąż zgwałconej żony, będzie dbał o ciążę, robił badania (oczywiście płacił za nie) I patrzył jak życie się sypie jemu, żonie I ich własnym dzieciom, bo jakaś banda kretynów tak chce. Wszystkie państwa wyznaniowe źle kończą i tutaj też tak będzie. Zresztą PiS bardzo źle na tym wyjdzie w przyszłości. Mam nadzieje że jak najwięcej wyskrobią takich Terlikowskich, Wesołowskich czy Jankowskich...

Gość gość
Nie histeryzuj autorko... -,-

Gość gość
Nie obchodzi nas to bo nigdy nie słyszałem żeby jakaś FEMINZAISTKA powiedziała że to jest sprawa jej i meza, jej i jej ojca, jej i jej kochanka. Wszystkie krzyczycie ze chcecie SAME decydować. Skoro więc i tak nie będę miał nic do powiedzenia to co mam się wysilać.

Gość Zalamananamaxa
Nie histeyzuj?! Zniknij chora istoto. Nie obchodzi bo feministki...chwila ja nie jestem i nigdy nie byłam feministka. Dlaczego traktujesz wszystkich przez pryzmat bandy swirnietych lesbijek? Czy ja Cię oceniam przez pryzmat pedofilii? Boże! I swoją córkę ez byś miał w d***e bo feministki? !

Gość gość
Powinni zwiększyć kary za gwałt. Minimum 15 lat pozbawienia wolności bez żadnych zawiasów bo to kpina. Lepiej jest jednak karać kobiety:D To nie jest boskie prawo tylko wymysły idiotów.

Gość gość
Robi nam się drugi islam. Ciekawe kiedy banda lesnych dziadków wprowadzi burki :)

Gość gość
Po pierwsze wyłącz tvn24. Po drugie to jest tylko projekt który i tak PiS w całości nie przyjmie bo już był w podobnej sytuacji i nic z tym nie zrobił. Być może zakaza aborcji w sytuacji gdy dziecko jest chore ale to wszystko. Nie rozumiem dlaczego obecnej władzy przypisuje się tutaj demoniczne cechy podczas gdy jest to projekt obywatelski.

Nie rozumiem dlaczego obecnej władzy przypisuje się tutaj demoniczne cechy Może dlatego, że robi wszystko aby na tę opinię zasłużyć :O jest to projekt obywatelski Właściwie racja, bo nawet ksiądz T. Rydzyk jest obywatelem tego kraju :P

Gość gość
Komuś zależy chyba na tym, żeby wygonić resztkę normalnych ludzi z tego kraju ☺

Gość gość
Zarządcy kobiecych macic, rejenci owulacji, Co ewidencją plemników rozliczą was z prokreacji, Przecież wiedzą najlepiej - jak rodzić, gdzie i dla kogo, Kobieto! Na cóż ci mózg, skoro Władza twą głową? Wszak ta sperma co w tobie, zapewni ciągłość narodu, Więc się już tak nie frasuj, że musisz donosić płodu, Zresztą jakaż różnica, toż to poza twą trwogą; Ciebie się nie dotyczy - jest własnością państwową. Jeśli masz wątpliwości zasięgnij rady kościoła, Tam twe grzeszne zapędy się do pionu przywoła, I cóż że to gwałtu? Część to boskiego planu, O twej ciąży stanowić gronu brzuchatych panów.

Gość gość
kiedy męska masturbacja będzie nielegalna ? kazdy plemnik to potencjalne zycie

Gość gość
Ja jestem jak najbardziej za. Po co zabijac dzieci ktore i tak umra tylko smiercia naturalna ? Morderstwo jest lepsze niz smierc ? Nie ogarniam tego, ludzie staraja sie o dziecko i jesli jest zdrowe to jest upragnione i kochane, jesli zas chore to potwór ktorego nalezy sie pozbyc predzej niz sam smie umrzec.

Gość gość
A g***ty ? Juz nie przesadzajcie ze tyle ciaz z nich jest. Prawda jest taka ze coraz wiecej nastolatek d******py coraz wczesniej a potem wielki problem. Porod to trauma a aborcja to pewnie rozkosz pod niebiosa.

Gość gość
Przecież to temat zastępczy dla elektoratu PIS. Przyznam się szczerze ze nie wiem jaki jest stan prawny na ta porę ale myślę ze jak ktoś chce to przeprowadzi aborcję a jak ktoś nie chce to nie. I po zmianie ustawy będzie tak samo. W tym kraju ludzie od lat uczą się jak obchodzić durne przepisy więc poradzą sobie z następnym.

Gość gość
chwila ja nie jestem i nigdy nie byłam feministka. Dlaczego traktujesz wszystkich przez pryzmat bandy swirnietych lesbijek? jesteś feministką, decydowanie o swoim ciele i prawa reprodukcyjne to jeden z głównych postulatów feminizmu. Po prostu jestes zbyt zakłamana zeby to przed soba samą przyznać, bo przeciez w twojej pustej głowie feministka to lesba, a ty przeciez taka nie jesteś. Więc popieram twoje feministyczne poglady na temat aborcji, ale miło by było jakbys spróbowała sie czegos dowiedzieć o feminizmie (czegos madrego) a nie jakichś debilizmów) i nie bała się, ze jak powiesz to słowo to chłopcy przestaną na ciebie lecieć

Gość Agnieszka900
Mam nadzieję, że ta ustawa nie wejdzie w życie. Przecież to jakiś żart. Jeżeli tak się jednak stanie, to trzeba będzie zabezpieczyć się finansowo na ewentualną nielegalną aborcję albo opuścić ten kraj.

Gość gość
a jak ktoś nie chce to nie. I po zmianie ustawy będzie tak samo. tak, zwłaszcza, ze teraz za to nie wsadzają, a potem beda. Poza tym zeby omijać prawo to trzeba mieć kasę, jak nie masz to masz problem

Gość gość
niech wprowadzają,ale niech też od razu zwiększą liczbę miejsc w domach dziecka.niech potem państwo chowa te dzieci z gwałtów i upośledzone.

Gość gość
calkowity zakaz meskiej masturbacji dla rownowagi , kazdy plemnik to zycie

Gość gość
Skoro Państwo robi takie problemy to ja w ogóle nie zajdę w ciążę. Rezygnuję z dzieci.

Gość gość
Hitler w kobietach widział tylko matki. Im więcej dzieci tym lepiej. Dla niego to była produkcja mięsa armatniego. Teraz to produkcja taniej siły roboczej. Chcą, żeby było po chrześcijańsku? Niech chronią swoich obywateli i zrobią coś z patologią. Za gwałt minimum 25 lat + kastracja. To powinno rozwiązać problem. Słyszeliście kiedyś, żeby ksiądz ubolewał nad dziećmi z patologicznych rodzin? Czy ktoś się zastanawia co te dzieci czują? Nie bo życie dla tych czarnych, spasionych obłudników nie ma żadnej wartości. Liczą się pieniądze, a pełen kościół to kasa.

Gość gość
Mamy sąsiadkę z ciężko upośledzonym dzieckiem, rocznik 87. Wtedy nie było badań prenatalnych. To, co miało być radością stało się przekleństwem. Proboszcz ma ją w dupie, przylazł po kolędzie i wyliczał potrzeby kościoła, a ten biedak upośledzony chciał mu przywalić, wtedy sobie poszedł. Jeszcze się zesrał, robi to w pampers, księdzu smród niemiły. Tą sąsiadkę powinni zaprosić do sejmu i zapytać jak to fajnie 29 lat być skazanym na upośledzone dziecko, z którym nie ma kontaktu werbalnego, chodzi na czworakach, załatwia się pod siebie, bywa agresywny. Każdy chce żyć, ale takim rodzinom trzeba pomagać. Znam więcej matek dzieci upośledzonych, wszyscy znajomi się odsunęli od nich, bo kto chce patrzeć na cudze nieszczęście. Zespół Downa to jeszcze nic, są gorsze dzieci, a te biedne matki skazane na nie całodobowo. Każda powinna sama decydować czy chce się uszczęśliwić dzieckiem uszkodzonym, nie jakiś stary dziad, dewotka po menopauzie czy ksiądz. Niech potem niańczą to dziecko razem z matką, pomagają. Nie ma chętnych, w cholerę po katolicku :-(

Gość gość
dokladnie , a wczesniej takie slabe dzieci umieraly i przetrwali najsilniejsi powinna byc aborcja dla tych co w tych badaniach podczas ciazy wykryje ze jest duze ryzyko choroby i oczywiscie jesli zostanie zgwalcona laska.

Gość gość
Zabrało się widzę kółeczko zwolenników morderstw dzieci.

Gość gość
autorka tematu chce mi wmówić że przyjęcie ustawy antyaborcyjnej zwiększy liczbe gwałtów w Polsce? :D

Gość gość
faceta to ewentualnie ruszy, jak mu żona umrze przy porodzie i będzie musiał zając się swoimi dziećmi, albo jak kobiety masowo zaczną odmawiać seksu i rodzic dzieci taki powinny być protest plu molotowy pod sejmem a nie lajki i czarny protest na fejsbuczku