Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doktor Chazan co o nim myślicie?

Polecane posty

Gość gość

Dokonał setek a może nawet tysięcy aborcji. Teraz jest za zaostrzeniem prawa przeciw aborcyjnego. Nagle z maszynki do skrobania przeistoczył się w cudownego katolika broniącego praw nienarodzonych dzieci. Wybiela się i zapomniał już o swoich grzechach a ma czelność potępiać kobiety, które aborcji dokonały lub chcą dokonać z pewnych przyczyn. Czy znacie większego hipokryte? Uważam, że jeśli kary pozbawienia wolności wejdą w życie to on powinien jako pierwszy stanąc przed sądem i odpowiedzieć za swoje winy. Życie ludzkie się nie przedawnia przecież. I nie jestem za zakazem aborcji. Ale uważam, że każdy ma prawo do decydowania o sobie samym. Uważam też, że większość kobiet która decyduja się na aborcje robi to z konieczności a reszta, która robi to dla swojej wygody to kobiety bez serca i może to i lepiej, że nie urodziły lub urodzą tego dziecka bo i tak zaniedabają wychowanie i dziecko będzie nieszcześliwe. A nieszcześliwe dzieciństwo odbija się na całym życiu.

Gość gość
Chce mieć prawo do badań prenatalnych i wykryciu ewentualnych wad u dziecka. Czasem można wykonać operacje i dziecko uratować ale gdy wiem, że moje dziecko będzie niepełnosprawe i wymagające 24/ 7 opieki przez całe swoje życie to ja chce mieć prawo do aborcji. Dziecko będzie tylko męczyło się całe życie i tak nie będzie potrafiło pojąć stanu w którym się znajduje. Dla mnie jako matki będzie to uwiązanie do końca życia, będe musiała zrezygnować ze swoich planów, marzeń i ambicji. Owszem jeśli są matki które chcą dzwigac taki krzyż to mi to nie przeszkadza. Bądzmi prawdomówni ile razy kobieta zostaje sama z dzieckiem niepełnosprawnym bo mężczyzne to przerosło. Czy to jest ok wobec nas kobiet? To my musimy w większości być całkowitą podporą dla naszych dzieci. To my dajemy z siebie 200% dla naszych pociech. Rezygnujemy z kariery i musimy godzić się na zmiany po porodzie w naszym ciele. Ciąża to ingerencja tylko i wyłącznie w ciało kobiety. Chwała tym ojcom i mężom, którzy wspierają w tym swoje żony i dobrze wychowują dzieci. Ale tak nie jest zawsze, dobrze to wiemy. Każdy powinien mieć własną wole w stosunku do swojego życia. Chce mieć prawo do in vito gdy stanie się tak, że próbując spłodzić dziecko będę mieć z tym problemy a in vito te problemy rozwiąże. Chce mieć prawo spłodzić własne dziecko. Nie każdy jest w stanie zdecydować się na adopcje cudzego dziecka. A gdy mi zabiorą prawo do in vito to mój partner może nie zaakceptować braku potomka w swoim życiu i może odejść do innej, która bez problemów mu dziecko urodzi. Życie jest nieprzewidywalne. Już nie wspominam o gwałtach na kobietach i dziewczynkach.

Gość gość
Nie lubie typa. Chory psychol

Gość gość
Kobiety dlaczego wszystko wam jedno? Jesteście za wprowadzeniem zakazu aborcji? Czemu ludzie w Polsce nie są zainteresowani sprawami ważnymi dla kraju? Interesujemy się bzdetami a rzad robi co chce z nami.

Gość gość
A kto to jest?

in vitro to rodza sie buble genetyczne tego lekaze nie muwia bo straca kase jest owiele skuteczniejsza naprotechnologia dziecko niepełnosprawe mozna odac

Gość gość
Profesor Chazan jeśli już chcesz się wypowiadać to pisz dokładnie o kogo ci chodzi.

Gość gość
profesor Chazan, aktor Zelnik, prokurator Piotrowski - ta sama sekta, wielu jest takich. W myśl zasady - co było a nie jest nie pisze sie w rejestr :D To był inny Chazan, inny Zelnik, inny Piotrowski :D:D:D

nawracaja sie bo im sumienie zyc nie daje https://gloria.tv/video/XDUFC4Nq7Pnu1DssbphyPoEWj przekonał go do wyjazdu do Guadalupe w Meksyku. Mówi, że usłyszał tam wtedy Matkę Bożą z Guadalupe, czczoną przez katolików jako patronkę dzieci nienarodzonych, która spytała go : „ dlaczego mnie krzywdzisz?”

a jak jeden abrocjonista opowiadał jak zabijał dziecko Przykłada się więc do tyłu główki dziecka ostry instrument i wbija się go w mózg. Potem tkanka mózgu zostaje wyssana, czaszka zapada się i rodzone są resztki główki. Na skutek mojego upierania się i nacisku, politycy, tak jak i media, zaczęli nazywać to po imieniu, już nie słowem aborcja, tylko jako częściowy poród. Oczywiście to nie jest aborcja; jest to niewątpliwie dzieciobójstwo, zabijanie nowo narodzonego dziecka

Gość gość
nachapal się szmalu robiąc skrobanki to teraz udaje świętego bo kase ma. jak tak żałuje to niech przeznaczy cały swój majatek na cele charytatywne skoro uzyskał go za aborcje

Gość gość
jak można przykładać do głowki cokolwiek skoro głowka jest wielkości kciuka i w niej nie ma mózgu który tworzy się póxniej?

Gość gość
Potem tkanka mózgu zostaje wyssana, czaszka zapada się i rodzone są resztki główki. zabijanie nowo narodzonego dziecka c no to jak jest. jest nowo narodzone czy rodza się resztki głowki?

Rozpocząłem aborcję, wprowadziłem do organizmu chwytak i dosłownie wyciągnąłem rękę i nogę. Trzymałem je w chirurgicznym narzędziu i przyglądałem się im. I byłem chory – wspominał lekarz. – Ale, gdy już rozpocząłeś aborcję, nie możesz się zatrzymać, dopóki nie wyciągniesz wszystkich elementów ciała dziecka na zewnątrz. Musisz je ułożyć na stole, bo inaczej pacjentka może dostać zakażenia krwi i umrzeć. Walczyłem więc ze sobą i dokończyłem tę aborcję – opowiada. I właśnie ta dramatyczna aborcja stała się początkiem przemiany jego serca. – Pierwszy raz w życiu, po wszystkich tych latach, wszystkich tych aborcjach, rzeczywiście zobaczyłem, mam na myśli, że naprawdę zobaczyłem w tych resztach ciała na stole, że to jest ktoś, kto był czyimś synem lub córką, i córkę, to wyglądało dla mnie zupełnie inaczej – dodał.

Gość gość
Jakiego dziecka? To zlepek komórek w kształcie dziecka a nie dziecko.

tak to opisał aborcjonista ze wycigał czesci ciała i nazwał to rodzeniem

Gość gość
no to jak może być nowo narodzone?

Gość gość
To nie pisał aborcjonista tylko oszołom katolicki który sie za niego podawał. Bajki dla grzecznych dzieci.

kazdy człowiek składa sie komurek a jak medycznie nazywa sie aborja definicja - celowe przerwanie życia ludzkiego, rozwijającego się w łonie matki.

Gość gość
lekarz by tak tego nie opisał. po opisie widac, że to oszołom amator udający lekarza:D

Gość gość
Człowiekiem sie jest jak ten zlepek komÓrek zaczyna posiadać świadomość, jak jest organizmem który potrafi sam żyć bez podpięcia do nosiciela. To następuje ok 4-5 miesiąca płodowego. Dlatego w normalnych krajach aborcja jest dopuszczalna do 3 miesiąca ciąży.

Gość gość
aborcja to przerwanie ciąży a nie życia. Aborcja (łac. abortus lub abortio – poronienie, wywołanie poronienia) – zamierzone i przedwczesne zakończenie ciąży w wyniku interwencji zewnętrznej, np. działań lekarskich, w j. łacińskim abortus provocatus. Przeważnie w efekcie dochodzi do śmierci zarodka lub płodu (łac. nasciturus).

Prof. Bernard Nathanson wykonał w życiu 75 000 aborcji. Był jednym z założycieli ruchu proaborcyjnego w USA aborcji poprzez częściowy poród. Jest to technika stosowana między dwudziestym szóstym a trzydziestym tygodniem ciąży.

Gość gość
to technika a nie opis sytuacji. manipulujesz i nawet nie znasz podstaw

Gość gość
W medycynie aborcja oznacza przerwanie ciąży a nie życia ludzkiego. Są przypadki późnych aborcji, kiedy płód przeżywa - i rozwija się jako wcześniak, ale nadal jest to aborcja i to udana, bo w efekcie kobieta nie jest już w ciąży a taki jest cel.

Gość gość
Potem tkanka mózgu zostaje wyssana, czaszka zapada się i rodzone są resztki główki. zabijanie nowo narodzonego dziecka c jak mozna zabić nowo narodzone skoro ono "rodzi się" już martwe z wyssanym mózgiem? nauczcie się a dopiero potem dyskutujcie

Gość gość
a jak jeden abrocjonista opowiadał jak zabijał dziecko Przykłada się więc do tyłu główki dziecka ostry instrument i wbija się go w mózg. Potem tkanka mózgu zostaje wyssana, czaszka zapada się i rodzone są resztki główki. Na skutek mojego upierania się i nacisku, politycy, tak jak i media, zaczęli nazywać to po imieniu, już nie słowem aborcja, tylko jako częściowy poród. Oczywiście to nie jest aborcja; jest to niewątpliwie dzieciobójstwo, zabijanie nowo narodzonego dziecka xx no wlasnie takie bzdury o cwiartowaniu na czesci itd ludzie opowiadają. Nikt niczego nie rozwala, poczytaj zrodla naukowe nie moherowe. A Chazan to kawal surwysyna.

Gość gość
Podstawową manipulacją oszołomstwa jest nazywanie zlepku komórek, nie posiadającego świadomości, podstawowych czynności organizmu normalnego dziecka, dzieckiem. Cała reszta jest konsekwencja tej manipulacji.

Gość gość
Poronilam w 8 tygodniu 20 lat temu i widziałam to malenkie dziecko na własne oczy...

niewotpliwe jest to przerwanie rozwijajacego sie zycia i kazdy był w brzychu i tego nic nie zmieni był jest i do smierci bedzie zlepkiem komurek nawet gdy w wyniku wypadku straci swiadomosc i jest podtrzymywany nawet wiele lat