Gość pauliiii92 Napisano Wrzesień 23, 2016 Hej Wam wszystkim, mam pytanie które od jakiegoś czasu już mnie męczy mianowicie chodzi o mojego chłopaka. Jestesmy/ byliśmy rok i 18 msc. Bardzo szybko zaczął się ten związek i chyba w ogóle niepotrzebnie, bo poznaliśmy się we wrześniu i do końca roku pisaliśmy tylko ze sobą. Następnie chłopak z którym się spotykalam zaprosił mnie na sylwestra do siebie gdzie był tam też i on( oczywiście wiedział ze ten On mi się podoba i nie był w żaden sposób oszukiwany). Przejdźmy do rzeczy. Związek zaczął się już w lutym. Na początku było tak ze on ciągle opowiadał mi o swoich byłych chwilowych dziewczynach, co z nimi robił w samochodzie w lesie, nad jeziorem itd. Nie wspomnę o długoletnim związku bo ja chyba w nim nawet uczestniczyłam. ... wszystko wiem... A teraz jest tak ze gdy mi się po prostu jakas dziewczyna przypomni to z czekawosci juz się zapytam coś typu ,, a tu gdzieś mieszka ta koleżanka twoja ,prawda " . I on w takich sytuacjach odpowiada ze to wszystko to nieprawda ze on nigdy z nią nic itd..... jak myślicie czy on kiedyś mnie okłamywal czy on po prostu teraz chce ukrywać to wszystko żeby się nie kłócić ? Mialyscie kiedyś takie sytuacje? Teraz sama nie wiem bo mu przez to wszystko nie ufam ,a potem na mnie krzyczy ze jak mamy budować związek skoro nie ma zaufania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach