Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak nie kończy podczas seksu

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy ze sobą od miesiąca, w tym czasie kochaliśmy się kilka razy, a on ani razu nie miał wytrysku. Nie dochodzi podczas loda, tylko jak raz robiłam mu dobrze ręką i strasznie długo to trwało. Postanowiliśmy, że nie będę go już tak pieścić i on zaprzestał masturbacji. Minęły dwa tygodnie, wczoraj się kochaliśmy i znowu nic :( z jednej strony mi go szkoda, bo widzę, że mu ciężko tzn jest napalony, praktycznie cały czas przy mnie ma wzwód i chce się kochać, a mnie już chwilami wszystko boli :( z drugiej strony chyba tylko taka całkowita abstynencja od masturbacji może coś zmienić. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii? Czy to długo może trwać?

Gość gość
U mnie to już trwa 24 lata. Jestem aktualnie po 40ce i wciąż mam problem z wytryskiem. W pochwie udaje mi się "dojść" może 1 raz na 30, w czasie oralu nigdy mi się nie udało. Tym niemniej, uwielbiam zarówno jedną jak i drugą formę seksu, nawet wtedy, kiedy nie dochodzę do orgazmu. Żeby było śmieszniej, spłodziłem 2 dzieci i w obu przypadkach były to tzw. "wpadki"

Gość gość
a masturbujesz się? ja wiem, że mój chłopak jest przyzwyczajony do dłoni i nawet to rozumiem, sama też lubię masturbację i czasami miałam problemy z dojściem. Z nim jest inaczej, zawsze jest mega skupiony na mojej przyjemności, mam czasami ze trzy orgazmy, przykro mi, że on nic :(

Gość gość
to młody chłopak, ma 24 lata, mówił , że nigdy nie miał orgazmu przy stosunku, tylko podczas masturbacji lub pieszczot ręką :( brakuje mi tego, chciałabym żeby we mnie kończył :(

Gość gość
Mój nie ma problemu czy w cipce czy w ustach tryska jak fontanna i to lubię.

Gość gość
Jestem w takim wieku że masturbacja nie jest już koniecznością. Robię to od czasu do czasu, ale chyba nie częściej niż raz w miesiącu. Seks z żoną uprawiam znacznie częściej i oboje już przywykliśmy, że w naszym związku to ona ma orgazmy (czasem wielokrotne) a ja niekoniecznie.

Gość gość
Tak się właśnie kończy uzależnienie od masturbacji, faceci nie mogą dojść, kobiety też i w końcu wolą to robić sami ze sobą niż z partnerem.

Gość gość
jestescie od miesiaca , a jak pszesz p******icliscie juz pare razy, to trzeba stwierdzic jestes nie zla skoro tak szybko dajesz,