Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialaslicznotka7

piekna ale niesmiala

Polecane posty

Gość niesmialaslicznotka7

Jestem przepiękną dziewczyną, zainteresowanie ze strony mężczyzn mam ogromne, ale jestem bardzo nieśmiała :(( , gdy Jakis próbuje mnie zagadać, to od razu się wycofuje, gdy się na mnie patrzy Jakis mężczyzna, który mi się podoba to zamiast odwzajemnic spojrzenie , odwracam głowę i idę w inną stronę, a na próby ppdjecia rozmowy, mówię tylko , że nie mogę, nie mam czasu, muszę iść, itd... :((, przyjaciółka brata pracuje w agencji modelek, i ciągle mnie namawia, żebym spróbowała u nich pracować bo nadają się idealnie wzrost+uroda ale ja odrzucam jej propozycję bo się wstydzę. Nieśmiałość niszczy moje życie, a z tym co dostałam od matki natury mogłabym zawojowac świat... Albo chociaż mieć fajnego faceta... Czy jest jakaś szansa żeby wyleczyć się z tej nieśmiałości ?? Proszę o pomoc, nie wiem już co robic... Czuję, że przez to wpadam coraz głębsza depresję.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
jaki masz typ faceta ,jakich lubisz?

Gość niesmialslicznotka7
Nie mam gg. Napisz proszę tu, co chciałeś/as napisać na gg.

Gość gość
a z charakteru jaka jestes,uwazasz sie za niewiaodmo co?

Gość niesmialslicznotka7
Inteligentnych, opiekunczych, pewnych siebie, z poczuciem humoru, masa takich facetów probuje coś ze mną zacząć ale ja się wycofuje. Doszło nawet do tego, że gdy jest lato i jest gorąco, to 2 razy się zastanawiam czy założyć szpilki i krótka sukienkę, nie mówiąc już o dekolcie, bo co drugi facet mnie wtedy zagaduje lub sie starsze wpatruje a ja się wstydzę... I wolę dla switego spokoju zalozyc spodenki i bluzkę, chociaż kocham sukienki i szpilki :(, ale wtedy taki wygląd seksbomby kompletnie nie pasuje do charakteru szarej myszki i czuję się dziwnie :((

Gość niesmialslicznotka7
Według opinii znajomych mam ciekawą osobowość, jestem sympatyczną, mam poczucie humoru.nie uważam się za nie wiadomo co, nie o to mi chodziło. Chciałbym prosić o rady jak sobie poradzić z tą niesmialoscia.

Gość gość
Zatrudnuj się przy obsłudze klienta. Wtedy będziesz zmuszona kontaktować się z nieznanymi ludźmi.

Gość niesmialslicznotka7
Poradzi ktoś coś? :((

Gość letnie staże w burdelu
do burdelu na lato na praktyki to ci nieśmiałość przejdzie laleczko

Gość gość
lalka co pisze że jest prześliczna to tępa suka warta gòwno wielbłąda araba, nadaje się jako zabawka dla jakiegoś dresa z mafii

Gość oceniam panny po mordzie
"ładna" to pojęcie względne.... pokaż ryja bez makijażu to ci powiem co myśle

Gość idealny dla każdej
ile masz lat i czy puściłaś już szpary? bo nie dziewicy nie uznaje jako godnej mojego towarzystwa

Gość gość
oceniam panny po mordzie dziś "ładna" to pojęcie względne.... pokaż ryja bez makijażu to ci powiem co myśle x No i juz zaczyna sie chamstwo...Moze wstaw zdjecie swojej "mordy",jak ci to tak odpowiada.