Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega męża włożył mi palce w cipke!

Polecane posty

Gość gość

Powiedzieć o tym mężowi? Bo to było z "przypadku" w męża obecności na zakrapianym ognisku. Przyznam było dobrze

Gość gość
Tak bo powinno być się szczerym w stosunku do drugiej połówki. Mnie złapał mocno za cipkę lecz za moim i męża pozwoleniem potem powoli mnie rozbierał przygotowując do stosunku wszystko przy mężu by stworzyć podniecenie nas obojga męża i mnie. Mąż pomagał mi pieszcząc mnie i całując. Gdy włożył kolega we mnie swego członka to mężowi tak się naprężył członek jak nigdy do tej pory.

Gość gość
Kooorwa,jak może się członek naprężyć jak nigdy dotąd??!! Wracając do tematu to kiedyś na podobnej imprezie lizałam się z męża kolegą, nic nie powiedzieliśmy a ja od tego momentu (dwa lata) się pilnuję :-)

Gość gość
podobało Ci się jak poczułaś jego palce?

Gość gość
To znaczy co? Jesteś człowiekiem/ kobieta pozwolilas na te sytuacje? Czy o co.chodzi?

Gość gość
Kto to pisze k Czy m

Gość gość
a mógł włożyć coś innego :D

Gość gość
Dobrze że mąż nie wie bo by go zajebał :)

Gość gość56
Mówienie wszystkiego mężowi odrazu chyba nie jest dobrym pomysłem, a co w tym czasie robił mąż?

Gość gość
Nie mów o tym mężowi - nic dobrego z tego by nie wynikło. Takie rzeczy lepiej przemilczeć

Gość gość
Ginekolog wkłada ci palce głęboko w cipkę i nie ma problemu do tego na pewno nie zabierasz męża na badanie i też o tym nie mówisz. Masz intymność z ginekologia a powinnaś mieć przy badani cipki męża gdybyś tak z nim była szczera. Ale ty powiesz że to lekarz to mu wolno. A lekarz to często z boczny drań jak w tym przypadku gdy była sama na badaniu. .Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
Mnie podczas seksu w trójkącie kochanek włożył dość głęboko palce w odbyt gdy kochałam się z mężem. Początkowo byłam oburzona ale gdy dostałam silny orgazm.