Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu sporo kobiet brzydzi sie zrobienia loda a z facetów mało który brzydzi ?

Polecane posty

Gość gość

się minety ? A przecież technicznie do tego podchodząc to minetka jets bardziej obrzydliwa bo z cipki wydziela się śluz i zapach a penis po dokładnym umyciu jest bez zapachu i nic sie z niego nie wydziela (nie licząc wytrysku ale to juz na sam koniec)

Gość gość
bo mężczyzni są stworzeni do lizania

Gość gość
Lizanie fiuta jest niebaturalne. Widziałeś kiedyś żeby samica psa lizala samcowi psu orzed aktem? A samiec zawsze lize nawet u zwierząt.

Gość gość
Bo wy lubicie te zapaszki właśnie.

Gość gość
Mezczyzni czuja zapachy o wiele slabiej niz kobiety. Wielu wrecz prosi zony, zeby sie nie myly, bo dopiero wtedy moga cos poczuc. ooo Po drugie: nawet dokładnie umyty penis zachowuje zapaszek... wiadomy. ooo Po trzecie: z podnieconego penisa tez wydobywa sie sluz oraz resztki moczu. Ogolnie: lizanie narzadow, ktore sluza do wydalnia bakterii, resztek przemiany materii jest dosc obrzydliwe, a ze kobiety sa bardziej wrazliwe na brud, smrod, to sie bardziej brzydza. Facet WRESZCIE moze sobie popatrzec, powachac, wiec ma raj (chociaz niektorzy tez sie brzydza; i slusznie)

Gość gość
Głównie chodzi o uczucie poniżenia, które tej czynności towarzyszy. I proszę mi tu nie wciskać głodnych kawałków o miłości i tym, że to taka sama część ciała jak inne u mężczyzny. Już się naczytałam tych bzdur, kocham chłopa jak diabli, a i tak nie lubię tego robić, bo nie ma nic fajnego w braniu w usta czyjegoś fiuta, nawet jeśli ten fiut byłby pokryty różowym brokatem i naklejkami z jednorożcami.

Gość gość
Ponadto dochodzi aspekt społeczny: powiesz komuś, żeby ssał ci fiuta, jeżeli tego kogoś chcesz obrazić. Nie powiesz tego samego o lizaniu cipy. To faceci poniekąd uczynili tę czynność nieprzyjemną i poniżającą.

Gość gość
No to jak mu okazujesz uleglosc :). Podobno kazda samica, w każdym gatunku ma taki gest.

Gość gość
Nie, to bzdura. Niektore samice zjadają partnerow od razu po stosunku.

Gość gość
No dobra. W większości gatunków. U kobiet to podobno takie jakies pochylenie głowy czy coś takiego. Najczesciej wykonywane jak od razu sie facet kobiecie spodoba.

Gość gość
Co ty gadasz ciągną pały że aż miło. Są takie co liżą dupę facetowi i nie mają z tym żadnego problemu.

Gość gość
Kiedyś trafiłem na taką co sie do tyłka bardziej dobierania niż do innych rzeczy. Aż czułem się skrępowany.

Gość gość
Ja z taką jestem, ale zupełnie mi to nie przeszkadza :)

Gość gość
ja uwielbiam zadowalac ustami swojego chlopaka. bardzo czesto sama inicjuje szybką akcje pod prysznicem, na stole kuchennym albo w lesie :)