Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porady, jak "przepracować" żal

Polecane posty

Gość gość
zostawcie ksieżniczkę a może to nawet sama królowa:o

Gość gość
To mała dziewczynka w koronie? czy niesamowita laska, tak wyjątkowa, że aż trzeba uhonorować ją tytułem szlacheckim, który przy okazji jest zdrobnieniem, brzmi głupio i infantylnie, ale jest lans.

Gość gość
to jego ukochana!

Gość Zuzanna Amelia ææ
OK. To bedzie tez moja ostatnia wypowiedz tym bardziej , ze sam/a sobie odpowiedziales na pytanie. Masz zal bo nadal zywisz to swoje chore nieodwzajemnione uczucie. Tu lezy problem. Pozbedziesz sie uczucia , zniknie zal. To dokladnie tak dziala. A ze wykorzystywala sytuacje nawet po odkryciu kart ? Wykorzystywac mozna tylko wtedy kiedy danej osobie na to pozwalasz. Mamy tu na kafe przyklad takiej kobiety. Pozwala sie ponizac , wysmiewac byle tylko byc blisko obiektu uczuc. Nie wzbudza ani szacunku ani uczucia. Co najwyzej ktos popatrzy z politowaniem. Inny z pogarda.

Gość skrzywdzona niekochana
mną sie bawił tchórzliwy zakłamany facet kilka lat wiedząc ze go kochałam bezinteresownie,jego gierki manipulacje kłamstwa nielojalnosc do dzisiaj budzą we mnie obrzydzenie jak sobie przypomne,najgorsze ze facet wiedział jak ciezkie zycie miała

Gość gość
Jeżeli dziewczyna naprawdę lubi chłopaka, to nie prowadzi z nim żadnych gierek.. stawia kawę na ławę i mówi otwarcie czy czegoś chce czy nie chce.

Gość skrzywdzona niekochana
teraz moją obojętnosc odbiera jako manipulowanie nim bo sie zmienił ale co z tego skoro wcześniej zdązył mi zadać tyle bólu,nie umiem juz być kochająca i ufna

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ dziś Mamy tu na kafe przyklad takiej kobiety. Pozwala sie ponizac , wysmiewac byle tylko byc blisko obiektu uczuc. Nie wzbudza ani szacunku ani uczucia. Co najwyzej ktos popatrzy z politowaniem. Inny z pogarda. x Skąd wiesz kto tutaj pozwala na co? Znasz osobiście kafeterian żeby wiedzieć kto w kim się kocha i czy oboje tutaj są, co wiącej, które posty do kogo są kierowane? :D podziwiam za przenikliwość :D :P x poza tym jak można kogoś poniżyć na kafe? :D i za co? :D

Gość gość
możecie pier....jeszcze... nie wiem do 24. A ja ci autorze, zadam proste pytanie: czy ty z nią rozmawiałeś o tym? czy powiedziałeś jej o swoim żalu? karty to nie zostały w pełni odkryte i chyba nie będą.

Gość gość
Do Amelli, zresztą, kogo ruszają posty psycholi, autorów z porytą psychą, którzy swoje widzimisie biorą za pewnik ;) Kto zdrowy przejmuje się osobami, które same chodują w swoich chorych głowach psychofazy i fanaberie, dochodzą do irracjonalnych wniosków, nie mają podstaw do wydawania żadnej oceny, szkoda mi ciebie za taką krótkowzroczność ;)

Gość gość
jak się te wpisy czyta to asz się drobne nie zgadzają bo nie na temat zalosni ludzie

Gość gość
Jak "przepracować" żal? tylko miłością. Jak jej dowalisz, nic większego nie osiągniesz. Człowiek to nie maszynka nakręcana. Coś musi być pomiędzy wami. Ty sam najlepiej wiesz. Ona kocha i nie chce się angażować....udaje, ze manipuluje (nie wierzę, że manipuluje i gra z człwoiekiem, który ją kocha) to dziwne i jednocześnie wymowne. Albo chce, abyś do niej zniechęcił albo nie jest przekonana o twojej miłości.

Gość gość
ja np. nie wierzyłam komuś, ze mnie kocha.