Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem w związku

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Opisze wam całą sytuacje Nie widziałam sie z chłopakiem 10 dni nawet moze dłużej bo pracował i nie było możliwości sie spotkac wczoraj zadzwonił do mnie o 12 ze szybciej skończył prace i możemy sie spotkac wiec ja ucieszona mowie ze jasne super. Około godziny 13 napisał ze musi poleżeć bo jest zmęczony i musi jedna rzecz zrobic ale zajmie mu to chwile wiec ja ok. Po czym patrzę ze chyba przez dobrą godzinę siedział na fejsie. Napisałam mu ze chyba lepiej jak najszybciej jest sie lepiej spotkac a nie siedzieć na fejsie pozatym ze sie umawialiśmy. On ze ja przesadzam i ze jest zmęczony. A ja to przyjedz albo ja przyjadę i razem odpoczniemy. Skoro zaoferował spotkanie to chyba cos znaczy a nie siedzieć na fejsie. No i potem godzina około 17/18 on mowi ze idzie cos tam dopiero zrobic to rzecz jedna a ja Mhm juz dawno bysmy byli razem wiec ja juz znudzona czekaniem poszłam oglądać film i dalej na niego czekam godzina 21 wzięłam telefon lecz Mi sie rozładował w końcu zadzwoniłam do niego a on na to ze ja nie odbierałam telefonu to stwierdził ze sie obraziłam i pojechał po kolegę 100 km dalej. A dobrze wiedział ze czekam na niego i wiedział gdzie jestem bo sie umawialiśmy. Podkreślę ze dzis mieliśmy zaplanowany dzien. Co Wy o tym myślicie ?

Gość gość
I jeszcze dodam ze przejeżdżał przez te samą miejscowość i nie zajechał po mnie gdzie zawsze bez problemu zajeżdżał jak nie odbierałam co zdarza sie bardzo rzadko.

Gość gość
no rany, może faktycznie był zmęczony i np. leżał, przeglądając fb. Może mu się od razu nie chciało nawet z łóżka wstać, widać, że nie znasz takich stanów zmęczenia. Potem może i by się spotkał, ale ty już walnęłaś focha (bo walnęłaś, telefon od razu można włączyć i dać do ładowania, ale zapewne specjalnie tego nie robiłaś). I potem się dziwisz jeszcze, że przejeżdżając obok, nie wstąpił... jak tak bardzo przeszkadza ci jego zachowanie, to go zostaw i będziesz mieć spokój, nie będziesz musiała wymyślać problemów, których nie ma. Albo lepiej zajmij się czymś, bo widać, że masz za dużo wolnego czasu

Gość gość
Hahahahahah chyba ci sie cos pomyliło.

Gość gość
Jestes pierwsza osoba która tak na to zareagowała. Wiec dzieki za słaba radę.

Gość gość
Chyba jechał po mnie i tak sie umawialiśmy a telefon zawsze mam włączony raz jedyny mi sie rozładował wiec raczej tego specjalnie nie zrobiłam.

Gość gość
I chyba jak sie z kimś umawiasz od rana i czekasz do 21 do tak mam duzo czasu bo akurat czekałam na niego. Wiec nie rozumiem tych pustych słów.

Gość gość
jak wiesz lepiej, to po co pytasz na forum o naszą opinię? Mówię jak jest, jak to wygląda z boku według neutralnej osoby (nie znam was, więc nie zamierzam ci się podlizywać), w dodatku mówię to ze swojego doświadczenia życiowego z facetami+ jako osoba, która przez kilka lat ciągnęła 2 dzienne kierunki+ pracę. Wiem, co to jest mieć mało czasu i być tak wycieńczonym, by marzyć tylko o śnie i by nie mieć sił często się z innymi widywać. Jak widać, ty nie masz pojęcia, pewnie bardzo młoda jesteś i nie masz żadnych obowiązków. Zresztą rób jak chcesz, utrzymuj dalej focha lub zerwij z nim. Ja bym mu to nawet poradziła, bo po co mu księżniczka, która nie zna życia

Gość gość
Tak bardzo mam duzo czasu studiuje medycynę ostani rok nie wiem czy wiesz co to znaczy królowo plus pracuje do tego. Tak Mam duzo czasu naprawde. z chłopakiem sie nie widzę wgl wiec mysle ze raz na jakis czas wypadało by sie spotkac. No cóż kazdy ma inne zdanie. Pani wszechwiedzącą hahahah

Gość gość
Koles na bank ma inną laske na fejsie stad te przesiadywanie i opoznienia. Zostaw gówniarza.

Gość gość
Jak ktos chce sie z kims spotkac i teskni to zawsze znajdzie czas chocby za przeproszeniem "skaly sraly". Ciekawe czy faktycznie do kolegi pojechal.. Jak dlugo ze soba jestescie? Nie widzieliscie sie prawie 2 tyg, on zbywal Cie caly dzien wiedzac ze na niego czekasz. Nie szanuje Twojego czasu, przeciez moglas sobie ten dzien zaplanowac a tak tylko go sobie zmarnowalas. Oj slabo to wyglada

Gość gość
Jestem z nim prawie 4 lata. Tez dla mnie to wszystko jest dziwne nie bede go o to oskarżać bo to za poważne by było. Traktuje wszystko poważnie. On jak widac nie... Mamy po 22 lata.

Gość gość
Ostanio potrafił wejść o 3 siedzieć do 5 na tym fb mówiąc ze pisał z kolegą

Gość gość
A teraz od 4 dni nie mam kontaktu wiec mysle ze to Koniec.. Nie odzywa sie ja tez

Gość gość
Nieważne, że się tłumczył, że był zmęczony Po co się umawiał i zabierał autorce czas? Może spotkałaby się w tym czasie z koleżanką, a może też była zmęczona i położyłaby się spać wtedy a nie bezsensownie czekała? Zachowanie chłopaka strasznie prymitywne i egoistyczne

Gość gość
Macie racje nie jestem z nim juz nawet sie do mnie nie odzywa zero kontaktu od tamtej pory. Brak odpowiedzialności