Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 posiłki dziennie, woda, zero słodyczy

Polecane posty

Gość gość

A wieczorem kijki lub rower. Pomoże mi to schudnąć?

Gość gość
podobno lepiej 5 malych posilkow

Gość gość
Tylko nie stać mnie na diety. Chcę rano owsianke z mlekiem jeść, w południe mały obiad, wieczorem jakąś kanapka. A między tym jakieś owoce czy coś. Wpadło mi trochę kg i muszę wziąć się za siebie bo masakra.

Gość gość
nie jestem ekspertem ale tez nigdy nie mialam ekstra kg owsianka na wodzie z dodatkiem moze zurawiny ? z owocami ostroznie , nie jadam tez chleba na kolacje no i obiad tez uwazaj co robic

Gość gość
Owsianka na chudym mleku, z owoców to jabłka bardziej. A na obiad jakieś kasze z sosem z koncentratu pomidorowego na wodzie.

Gość RozsadnyCzlowieczek
kanapka to najgorsze rozwiazanie. trzy posilki to najgorsze rozwiazanie. kilogramy wroca szybciej niz myslisz a bedziesz sie potwornie meczyc ;) poczytaj sobie o dietach. Przede wszystkim unimaj weglowodanow. A kolacja typowo białkowa lub warzywna (chocby jajecznica). No i ruch to podstawa. Ja sie z moja Indiana nie rozstaje, i to nawet nie chodzi o wieczor (zaloze sie, ze nie zawwsze bedzie ci sie chciec), ale wypracuj sobie nawyk np. jezdzenia rowerem do szkoly/pracy.

Mimo wszystko i tak zawsze lepiej poszukać jakiegoś dobrego dietetyka i posłuchać jego rad, odchudzanie na własną rękę może być niebezpieczne. Polecam panią Patrycję Tłustochowicz, możesz się z nią skontaktować on-line :)

Gość sgil23
eeee tam dietetyk ja odchudzam się sama od 3 miesięcy;) sama rozpisuję sobie dietę co tydzień i chudnę nie jam jakoś mało ale nie za dużo;) przyjmuję również suplementację African Mango http://afrikanmango.pl biegam;) jem regularnie posiłki;) piję 1,5l wody dziennie;)

Gość gość
widać że osoby które się tu wypowiadają to totalni laicy w kwesti dietetyki i jakich kolwiek ćwiczeń... przedewszystkim zrób sobie schodki z węglowodanów tzn max z rana na wieczór najlepiej zero czyli same białko ew. plus tłuszcze... tj.: z rana owsianka super sprawa bo to węgle złożone, możesz wrzucić owoc dalej jao przekąskę ale nie przesadzaj bo to węgle proste czyli tak jakbyś zjadła biały cukier , na obiad wrzuć coś bialkowego i węge np. ryż, kasza, ziemniaki i do tego może być pieczony kurczak(najlepiej bez skóry), albo pieczona lub gotowana pierś z kury(generalnie nigdy w życiu mięso w panierce najgorsze połączenie )i do tego np. mizerię (moze być ze śmietana bo śmietany tak na prawdę dajesz jedną łyżkę stolową a i tak nie wyjada się śmietany do końca), a wieczór np. twaród ze szczypiorkiem, rzodkiewką i jogurtem naturalnym, ew może być serek wiejski tylko bez żadnych słodkich dodatków, jak będziesz do tego piła sama wodę zero słodyczy efekt gwarantowany, najlepiej żebyś co ok 9 dni obniżała kcal o 100. nie wiem ile ważysz i ile masz wzrostu więc nie wiem od ilu kcal powinnaś zacząć, podaj info to podpowiem. a ilość posiłków nie ma znaczenia już dawno tego typu pseudo teorie zostały obalone, pozdrawiam

Gość gość
Przejdź na dietę wegańską, pewnie mnie tu zjadą ale taka prawda.

Gość gość
nie sluchaj tych idiotów .. U mnie zawsze są w domu tylko 3 posiłki dziennie i każdy waży mniej niż 70 kg

Gość gość
Ekspertka od dietetyki pisze ze masz zrezygnować całkowicie z cukru, niech się douczy. Cukier należy spożywać tylko w małych ilościach bo jest potrzebny do dobrego funkcjonowania układu nerwowego. Ja zawsze stosowałam MŻ bez liczenia kalorii i zawsze traciłam na wadze...Np., coś słodniego ale tylko 1-2 razy w tygodniu i nie zbyt dużo. Nie słuchaj idiotów ogranicz tylko porcje, organizm potrzebuje wszystkiego.

Gość gooo1
Bardzo dobrze będzie zjadać posiłki wspólnie z mrrollo.pl, nawet kiedy nie ma się odpowiednio dużo czasu.

Gość gość
Za mało posiłków. Ja nauczyłam się zasad zdrowego żywienia jak byłam n a wyjeździe w http://www.nawzgorzu.com.pl/ - schudłam tam sporo i wyrobiłam sobie dobre nawyki, których trzymam się do dziś.

Kochana! Lepsze rozwiązanie to 5 małych posiłków, no mozna wykluczyć podwieczorek więc 4. Zapraszam Cię na mojego bloga, ja schudłam sama 40kg bez diety, bez pomocy specjalisty i bez tabletek:) Myślę, że mój blog i ja jesteśmy w stanie Ci pomóc :)

Gość modoloto
Najlepszy wariant, to skorzystać z opcji www.dietetykwarszawa.pl i zastosować odpowiednią dietę.

Gość gość
Dzięki mrrollo.pl będzie można odżywiać się zdrowo.

Gość gen311
3 posiłki dziennie moim zdaniem to za mało;/ ja jadam 5 posiłków dziennie z czego 2 są takie większe a 3 to owoce albo warzywa ;) w diecie ważne jest by nie jeść za dużo ani za mało bo jak jesz za mało to również nie schudniesz niestety;/ ja do swojej diety dorzuciłam African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu mój apetyt zmniejszył się w znacznym stopniu i już nie podjadałam między posiłkami a to było dla mnie najważniejsze!