Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka28

AWARIA!

Polecane posty

Gość janka28

Jestem szczęsliwą posiadaczką Ipad Air 2 i niestety wypadł mi z rączek w autobusie, grawitacja zadziałała nazbyt dobrze i ksiązkowo - na tyle, że szybka jest porządnie uszczerbiona (mała pajęczyna w prawym dolnym rogu), ale jest większy problem ponieważ przycisk początku i Touch ID nie działa! :( u mnie w okolicy ekspertów od appla ani widu ani słychu. Gdzie go wysłać? Zanieść? Kto mu pomoże?

Gość matkaboskaawaryjna
Ja bym się szybką nie przejmował jeżeli możesz z niego w miarę normalnie korzystać, kwestia blokady tutch id - możesz ją zmienić w ustawieniach, gorzej z przyciskiem głównym, bo to bez niego ani rusz. Serwisów ci od choliby, skąd jesteś? Bo im większa mieścina tym większe prawdopodobieństwo serwisu z autoryzacją. Tylko nie daj się naciągnąc na komis, bo sprżet za chwilę będzie do wyrzucenia juz całkiem.

Gość gość
potwierdzam, ze nie ma co rzucac byle gdzie tylko poszukac serwisu autoryzowanego

Gość gość
autoryzowane serwisy sa drogie i przereklamowane, jezeli ktos jest specjalista to nim jest niezaleznie od tego w jakim serwisie pracuje, wiec po co przeplacac. a tansze czesci ktore w wiekszosci przypadkow pochodza od tego smego producenta tzw zamienniki sa tak samo dobre jak te w ktorych zaplacisz za firme wiec ja bym nie przesadal z ta stajnia apple

Gość matkaboskaawaryjna
po 1. to ok, te części są droższe niż zamienniki ale masz pewność, że podczas wymiany dostaniesz najlepszej jakości części, poza tym nie ma czegoś takiego jak ukryte koszty po 2. diagnostyka jest jasna, spełniająca standardy producenta, a niewłaściwe podzespoły mogą wpłynąc nie tylko na cenę przy sprzedaży, ale też na jakość działania naprawionego sprzętu po 3. w serwisie posługują się odpowiednimi narzędziami po 4. jeżeli serwis posiada autoryzację to oznacza to, że fachowcy ktory tam pracują nie działają na chybił trafił tylko mają w rękach coś na czym się znają Więc jak dla mnie jeżeli chcesz korzystać ze 100% możliwości swojego sprzetu to warto w niego zainwestować. No ale ilu polaków tyle opinii :-)

Gość gość
ale p*****lety! ludzie kochani, jak ktos zainwestowal w kopare z appla to niech ja u appla leczy, to nie jest sprzet ktory byle pan mietek moze sobie naprawic jak nokie 3310 dziewczyno nie sluchaj, jak masz problem z głową to idziesz do psychiatry a nie do urologa... po drugie jakie zamienniki dla apple? nie ma czegoś takiego jak zamienniki w apple!

Gość janka28
rozumiem, że się nie dowiem, gdzie jechać i gdzie oddać moje maleństwo, bo widzę, że dyskusja schodzi na inne tory ;)

Gość gość
bys chciala tak na łapu capu wszystko wiedzieć, a to się tak nie da ;) we warszawie, to autoryzowany znam jeden na Maciejki, bo tam swój sprzet wysyłałem (bo ja z Lublina). Możesz się tam wybrać, ja byłem zadowolony ze współpracy i raczej niczego nie podmienili bo sprzęt już kilka tygodni działa bez zarzutów

Gość janka28
No i podziekowala, wydrykowano, wyslano, skontaktowano sie, moze bedzie zyło

Gość gość
Twins - Awaria autorko dla ciebie utwór!