Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OKRES CO 10 12 DNI od dłuższego czasu

Polecane posty

Gość gość

co to może być, żadnych innych objawów, totalnie rozregulowany cykl, okres się kończy i wraca po 10-14 dniach, miałyście kiedyś tak bardzo rozregulowany cykl?

Gość gość
Nigdy tak nie miałam. Po prostu udaj się do ginekologa - to najbardziej rozsądne co możesz teraz zrobić. Wątpię, żeby ktoś ci tutaj coś fachowo doradził - musisz udać się do specjalisty :) Powodzenia.

Gość gość
myślałam, że to rozregulowany cykl, w lutym przeszłam załamanie nerwowe i wtedy system jakby mi padł, tak krótkich cykli jeszcze nie miałam i jestem ciekawa czy to możliwe, dodam, że cierpię od lat na zaburzenia łaknienia a jak wiemy anoreksja/ bulimia potrafią mocno zaburzyć cykl i stąd nie panikowałam, jednak widzę, że bez wizyty się nie obejdzie, odkładałam ją ze względu na pracę a tu gdzie przebywam nie ma godnych fachowców, więc w Polsce, teraz kiedy jestem w domu, zamierzam po niedzieli udać się na wizytę, przestraszyłam się dopiero teraz i tak właśnie zastanawiam, czy możliwe są aż takie zaburzenia cyklu.

Gość gość
Załamanie nerwowe + anoreksja/bulimia rzeczywiście mogą być tego powodem, ale zawsze najlepiej udać się do gina w takich sytuacjach