Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Damski bokser

Polecane posty

Gość gość

Czy coś jest w stanie usprawiedliwić to, że mężczyźnie zdarzy się podnieść rękę na kobietę? Czy popchnięcie, szarpanie przez faceta, szczypanie to mniejsza przemoc? Czy potrafiłybyście to wybaczyć? Czy Waszym zdaniem warto dawać drugą szansę?

Gość gość
Różnie w życiu bywa. Był tu temat kobiety która podczas kłótni z mężem zbluzgała go od najgorszych i uderzyła w twarz. Gdy jej oddał zaraz dostał łatkę najgorszego sukinkota.

Gość gość
mój mnie nigdy nie uderzył ale raz wypchnął mnie za dzrzwi jak burą sukę no ale na szczęście chyba sam się tego wystraszył. wie, że gdyby podniósł na mnie rękę to tylko raz

Gość gość
To tez przemoc, popchnal drugi raz, popchnie i trzeci? Sama tego doswiadczylam, zero szans dla takich bydlakow, raczej powinni siedziec za kratkami cwele!

Gość gość
Jest, jeśli kobieta pierwsza podniesie rękę na faceta.

Gość gość
Ciekawe ze bydlaki nie maja problemu znalezc dziewczyny i kobiety i to rozne a porzadny mezczyzna szanujacy kobiety predzej zostanie samotnym starym prawiczkiem

Gość gość
Kobiety lubią s*******i.

Gość gość
wczoraj gdyby to tak zawsze dało się rozpoznać, to uwierz że wybrałabym porządnego. Mój były też wydawał sie porzadny, a poniej okazalo sie inaczej.

Gość gość
Mój chłopak szarpał mnie tylko raz kiedy był pijany i od tej pory (pół roku) ta sytuacja się nie powtórzyła. Więc być może zdarzają się jednorazowe wpadki?

Gość gość
Nie ma usprawiedliwienia na przemoc psychiczną czy fizyczną, z obu stron. Taka osoba, nieważne, czy mężczyzna czy kobieta, nie nadaje się do życia we dwoje. Mężczyzna szczególnie powinien trzymać ręce przy sobie, gdyż jest z reguły silniejszy, poza tym jak może się opiekować i troszczyć o kobietę ktoś, przy kim ona jest najbardziej zagrożona???

Gość gość
kobiety wola agresywnych mezczyzn od tych porzadnych. Wybieraja ich w pelni swiadome

Gość gość
Ostatnio ogladalem w tv jak żołnierze pobili 3 policjantów w tym dwie kobiety Mężczyzna miał połamane żebra, a kobiety siniaki i podrapania, a i tak wszyscy rozczulali sie nad biednymi kobiecinami. Jeżeli służą w wojsku, w policji i wmawia sie wszystkim, że bez taryfy ulgowej, to chyba nie powinno ich dziwić, ze od czasu do czasu ktoś im przydzwoni. Jak nie chcą żeby ich bić to niech zmienią zawód. Ogólnie w życiu jak najbardziej zgadzam sie, że nie wolno bić słabszych.

Gość gość
dziś Jestes w wielkim bledzie

Gość gość
gość dziś dziś Jestes w wielkim bledzie Tak. Nie wybieraja świadomie tylko instynktownie to głęboko zakorzeniony atawizm osobniki pewne siebie agresywne zajmowały pierwsze miejsca w hierarchii stada i dawały poczucie bezpieczeństwa

Gość gość
facet ktory w jakikolwiek sposob podniosl reke na kobiete nie ma prawa sie nawet nazywac czlowiekiem ! bo to bydle nie czlowiek

Gość gość
Bydle nie bydle ale kobiety pragna takich mezczyzn, swiadomie ich wybieraja, rodza im dzieci

Gość gość
dziś hahaha no moze i tak jest , ja takiego cwaniaka zostawilam jak tylko moglam najszybciej..

Gość gość
gdyby to tak zawsze dało się rozpoznać, to uwierz że wybrałabym porządnego. Mój były też wydawał sie porzadny, a poniej okazalo sie inaczej. x dokladnie, tacy potrafia sie niezle maskowac, caly czas graja !!!

Gość gość
skoro wiesz ze to damski bokser to czemu z nim jestes ?

Gość gość
Nic go nie usprawiedliwia. Jest silniejszy i musi panować nad sobą i się kontrolować.