Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszcze wysokim dziewczynom bo mam tylko 160

Polecane posty

Gość gość

Masakra :( ze wzrostem nic przeciez nie zrobię, chciałabym mieć z 175-180...jestem szczupla, ale co z tego..Niby moj facet mowi, ze mu ie moj wzrost podoba, ale mnie np. nie za bardzo

Gość gość
zazdroscisz im dlugich nog

Gość gość
Wzrost nie ma zadnego znaczenia.

Gość gość
175 -80 to nie kobieta tylko wieszak albo żyrafa;) Takie laski są oblesne

Gość gość
Dlugich nóg tez.. Oczywiscie zazdroszcze tym wysokim i o figurze modelki, bo sa tez ogólnie "duze kobiety" w szerz też, to takim nie zazdroszczę. Ale chciałabym byc wysoka i chuda, taka sylwetka jest idealna wg mnie

Gość gość
175 -80 to nie kobieta tylko wieszak albo żyrafaoczko.gif Takie laski są oblesne xxx Obleśne są przede wszystkim takie komentarze j****y frajerze. :D

Gość gość
A z moimi 160 mimo ładnej twarzy i szczupłej figury nigdy modelką np. nie zostanę ... Nawet od fotomodelek wymaga sie wzrostu ( nie wiem dlaczego, ale czesto takie sa wymogi), wiec nawet probowałam, bo wiem, ze bym nie miała szans. Wielu ludzi mi mowi, ze jestem ladna, ale ja bym chciala byc wyzsza, a tego zmienic nie moge Podobaja mi się bardzo szczuple i bardzo wysokie dziewczyny takie "dlugie", nawet jestli maja troche chlopieca sylwetke to nic

Gość gość
Faceci wola jak najmniejsze :P Ja mam 167 i jestem "za wysoka"

Gość gość
167 i za wysoka? Chyba zartujesz ;) Ja bym się z Toba chetnie zamieniła na wzrost :)

Gość gość
Ja mam 165 i tez czuje sie za wysoka

Gość gość
Szukanie dziury w calym,na sile. Wiesz ile dziewczyn nigdy nie uslyszy od innych,ze sa chociaz ladne,a ty pewnie z nudow wymyslasz sobie kompleksy. Nie zycze ci zle,ale widocznie jeszcze nie wiesz czym sa prawdziwe problemy. Ciesz sie z ladnej buzki,bo to ona jest twoja wizytowka a nie wzrost.

Gość gość
A wg mnie dziewczyna piękna z twarzy mająca 160 cm nigdy nie będzie tak piękna jak ta co ma 170 cm