Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś 5 rocznica ślubu, a ja wciąż myślę o Tobie

Polecane posty

Gość gość

Paweł. Nie wierzę że to napisałam...

Gość gość
a może to czytasz? masz jeszcze mój nr? myślisz czasem? tęsknisz? mam jeszcze to nagranie kiedy się wygłupialismy... zastanawiam się jakby życie ułożyło się gdybym wtedy postąpiła inaczej. to co było między mami było wyjątkowe i nie do skopiowania. przy Tobie byłam taka ... uskrzydlona. Ale i omotana jak ćma która błądząc po nocy szukała światła i trafiła na sieć pająka. Szamotanie nic nie daje, a sieć oskarżeń i cieni przeszłości coraz bardziej ją oplata. Winna Twoim niepowodzeniom, złym humorom i chwiejnym decyzjom. Budziłam się w nocy z krzykiem, bo za dnia nie umiałam sie uspokoić. Byłam wtedy w niebie i w piekle jednocześnie. Teraz jestem na ziemi. Tękniąc za niebiem.

Gość Autor Nieznany
I TAK KOŃCZY 1 z WIELU CO POGONIŁA, WZWYZYWAŁA, NASTRASZYŁA swoją prawdziwą MIŁOŚĆ. Męczy się w NIEUDANYM małżeństwie myśląc o PRAWDZIWEJ 2 połówce i liczy, że on się odezwie. NIE odezwie chodzby miał twój nr tel i adress. Zapomnij. Urażając męska dumę, honor, twarz uraziłaś jego na WIEKI.

Gość gość
skoncz pierdolic, bo jeszcze nie wiesz co to jest moja kobieca duma kroliczku :)

Gość gość
tak to jest kiedy przychodzi zwykla szara malzenska rutyna.myslalas ze te motylki to beda fruwac do smierci?kolejna naiwna goniaca za czyms,czego nie ma.taka kolej rzeczy niestety,z pawlem tez by sie znudzilo po 5 latach.

Gość gość
pewnie ze tak/ dlatego nigdy nie wyjde za maz.. nie bede usychac przy 1 gaciach :D

Gość gość
do 7.48.i tak trzymaj.meza to sobie wez przed 40.

Gość gość
byłam z kimś długo, poza tym obserwuje znajome mężatki, nie podoba mi się co widze

Gość gość
malzenstwo to nie sielanka,niestety.czesto to gra pozorow.idealne na zdjeciach na facebooku a w czterech scianach dramat.

Gość gość
dlatego wolę samotność.

Zbliża się rocznica ślubu i chcesz kupić swojej ukochanej wyjątkowy prezent? Jedynym problemem jest to, że nie masz wystarczających funduszy? Zamiast czekać na odpowiedz z banku weź pożyczkę w firmie bezbig - http://www.bezbik.pl . Szybko, łatwo i bez zbędnych formalności załatwisz potrzebne pieniądze i kupisz wymarzony prezent swojej ukochanej. Biżuteria, wycieczka, samochód? Nie wiesz co wybrać? Najważniejsze jest to, że podjąłeś decyzję, że chcesz wziąć pożyczkę na http://www.bezbik.pl . Polecam tą uczciwą i rzetelną firmę.

Zbliża się rocznica ślubu i chcesz kupić swojej ukochanej wyjątkowy prezent? Jedynym problemem jest to, że nie masz wystarczających funduszy? Zamiast czekać na odpowiedz z banku weź pożyczkę w firmie bezbig - http://www.bezbik.pl . Szybko, łatwo i bez zbędnych formalności załatwisz potrzebne pieniądze i kupisz wymarzony prezent swojej ukochanej. Biżuteria, wycieczka, samochód? Nie wiesz co wybrać? Najważniejsze jest to, że podjąłeś decyzję, że chcesz wziąć pożyczkę na http://www.bezbik.pl . Polecam tą uczciwą i rzetelną firmę.

Wspaniałe kolczyki są dostępne w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl .Co je wyróżnia? Z całą pewnością kształt! Otóż wyglądają jak aparat fotograficzny! Koniecznie musisz je mieć w swojej bogatej kolekcji biżuterii.