Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie brzydka

Polecane posty

Gość gość

shcudlam zmienilam styl faceci sie za mna ogladają, a ja nadal czuje sie tragicznie,zwlaszcza wsrod kolezanek ,czuje , ze znajomi sadza ,ze jestem najbrzydsza .Co innego w nowym towarzystwie czuje sie wtedy bardziej pewna siebie.Nienawidze zdjec nikt nie moze mi ich robic bo odrazu mam doła(wiem to jest chore),ale tak juz mam jak zmienic swoje nastawienie do samej siebie i sie polubic?,To juz jest uciazliwe dla mnie i nie chce więcej tak

Gość Edziaaaaaaaa
Może zmień fryzurę? Zmień styl ubierania? Inny makijaż?

Gość gość
Nie widze nic zlego w tym, ze nie chcesz zdjec z ladniejszymi. Ja tez sobie nie pozwalam. Nie dowartosciowuja sie na mojej duupie :P:D

Gość gość
daj tu pare nagich zdjęć ,zkrytykujemy je i zaraz ci kompleksy przejdą :-P

Gość gość
zmienilam styl makijaz nie chodzi ze nie chce zdjec z ladniejszymi czy brzydszymi ja w ogole nie lubie zdjec .... czuje sie fatalnie

Gość Edziaaaaaaaa
Zostaje psycholog..

Gość gość
Ja sobie robie zdjecia sama, na których jakoś wygadam. Jak z koleżankami to zawsze wyglądam jak gowno , małe oczka szparki, małe usta, a te maja na odwrót .....

Gość gość
co powiem psychologowi ze nie lubie siebie nie podobam sie sobie to mnie wysmieje

Gość gość
10:59 I psycholog nic tu nie pomoże z wyglądem :D

Gość Edziaaaaaaaa
Daj zdj twarzy, ocenimy czy jesteś ładna i ewentualnie co powinnaś zmienić.

Gość gość
ja chce sie zaakceptowac nie myslec i tym co inni mysla

Gość gość
Ja mam taki sposób , ze robie uniki. Wychodzę tylko jak jest towarzystwo mieszane , brzydkie z ładnymi , bardziej wole brzydkie towarzystwo ;) jak jest kilka osób i wszystkie sa ładne lub co gorsza tylko jedna ładna koleżanka mnie gdzieś zaprasza to nigdy nie mam czasu ;) sztuczne metody podtrzymywania własnej atrakcyjności , ale nie mam czasu i ochoty na patrzenie jak ładniejsza zgarnia wszystkich facetów a ja takie średniawe tło :D już nieraz "źle się czułam" jak lasniejsza miała powodzenie , wiec po co mi z taka wychodzić ? Fejsa nie mam , tam laski maja po kilkaset lajkow a ja jak zbiorę 10 to jest dobrze :D

Gość gość
11:13 tak sie nie da nie myślec ;) oceniać bedą cie zawsze , i raczej na niekorzyść

Gość gość
do mnie podchodza facec***atrza sie ogladaja ale ja czuje sie nadal brzydka gorsza od innych