Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanek uwaza ze sam moze sypiac z innymi ale ja już nie bardzo

Polecane posty

Gość gość

On sam kogoś ma na stałe, ustatliliśmy, ze spotykamy się BEZ ZOBOWIĄZAŃ. Więc zapytałam go pewnego razu czy dla niego to by była jakas roznica gdybym znalazła sobie tez kogoś na stałe i chciała spotykać dalej też z nim ( nie miałam zamiaru tak robić, zapytałam z ciekawości). Wtedy on się zmieszał i odpowiedział, ze- Musiałby to przemysleć, bo on jest jednak facetem i sam nie wie czy by się wtedy chciał spotykać Czyli fajnie, on może mieć 10 nawet roznych kobiet, ale ja to muszę sypiac tylko z nim, pomimo, ze on mnie nie kocha bo ja to wiem

Gość gość
Dodam, że jestem z Krakowa i nalezymy do bardzo tradycyjnych rodzin 😭

Gość gość
10:34- glupi podszyw :P

Gość gość
Masz to, na co zasługujesz i tyle.

Gość gość
Co za rozpusta w tym Krakowie. Dno i 5 metrów śmierdzącego mułu.

Gość gość
Słaby ten Twój kochaś, skoro musisz szukać dodatkowego.

Gość gość
10:39- Ja bym tak naprawdę nigdy partnera na stałe nie zdradziła. Ale byłam ciekawa co on mi odpowie i jak zareaguje, choć tym mogłam przekreślić naszą znajomość bo dziwnym trafem akurat po tej rozmowie się nie odzywa :P Ale kij mu w oko. Tylko ciekawi mnie dlaczego on uważa, że skoro jest facet może bzykać kilka kobiet, ale one już nie moga mieć nikogo poza nim, troche to szowinistyczne... nie wiem czy miał nas kilka, na pewno miał mnie i swoja partnerkę, ale ją zdradza, ZE MNĄ, a już na odwrot nie moze byc wg niego oczywiscie. Nie uważam, tez wcale, ze to co powiedział swiadczy o wielkiej milosci do mnie, raczej o jego egoizmie

Gość gość
To chyba ten facet pisze, żeby sie pochwalic ile to on ma kochanek. Zabroniłyśmy mu pisać o stolcu, to musi wymyslać co innego.

Gość Michał121212
Dlatego na zone tylko dziewice.

Gość gość
Ach już wiadomo, prowokacja HIViarza michała.

Gość gość
To nie prowokacja, ale widzę, ze Michał juz mi zepsul temat :(

Gość gość
To znaczy, czekaj, ze nagle okazuje sie ze facet zdradzajacy zone jest egoistycznym, nielogicznym idiota? No nie gadaj!...

Gość gość
Nie wiem po co on ci to mówił. Ja moim kochankom mówię, że są jedyne i to w zupełności wystarczy do szczęścia. U jednej nocuję taki sobie seks. U drugiej odsypiam a potem z******ty seks. I trzecia w pracy na szybko. Do tego 4 dramaty ciągnące się za mną jak flaki z olejem. W domu spokój, relaks i czuły seks bo żonka taki lubi. A to że jestem seksoholikiem to inna sprawa, ale zupełnie mi to nie przeszkadza. Wytłumacz mu że nie powinien tego mówić kobietom i będziesz spokojniejsza. Facet jest mało doświadczony.