Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PopieramCzarnyProtest

czarny protest

Polecane posty

Gość gość
Powinnysmy wszystkie strajkowac o nasze prawa!!!! My kobiety!!! Oni pozbawiaja nas wszelkiej godnosci!!!!

Gość gość
Popieram czarny prostest! Nie popieram barbarzynstwa!!!!!!!!

Gość gość
TO SOBIE PRZECZYTAJCIE...BARDZO DOBRY TEKST! X Odkąd usunąłem mojego szwagra ze znajomych (pozdro Marcin :) może ten post jakoś do Ciebie doleci), bardzo rzadko zabieram głos w sprawach nazywanych politycznymi. Przyjąłem bardzo wygodną postawę "mamtowdupistyczną", będąc przekonanym, że jeśli osram te wszystkie genialne pomysły rządu, jeśli się tym nie będę irytował, nie będę tego roztrząsał i analizował, to i ja dłużej pożyję i moim bliskim będzie lżej bez negatywnej aury otaczającej moją skromną osobę. Niestety. Przegrałem. Złamałem swoje postanowienia, sprzeniewierzyłem się własnym ustaleniom. Bo się nie da. No kurwa jego w migdał, nie da się. Patrząc ukradkiem na to co się dzieje w moim kraju (ukradkiem to dobre określenie, bo nie mam telewizji, więc przynajmniej z tego szamba nie dolatuje do mnie fetor politycznej rozpierduchy), przecierałem oczy, słuchałem powtórnie, ba! Szukałem pod artykułami wpisu "ASZ Dziennik" i zastanawiałem się, jak daleko to zajdzie? Ile minie czasu, zanim społeczeństwo powie "dobra, kurwa, pośmialiśmy się, było fajnie, ale weź już kurwa Jarek spierdalaj"? Niestety, nie zanosi się na to. Niestety, mój Naród ponownie zmierza do autodestrukcji. Znów wiążemy sobie stryczek. Ponownie sami zbijamy sobie szafot. Po raz kolejny kładziemy głowę pod topór małodobrego. Otoczka się zmieniła, pestka została taka sama. I kurwa, z drżącym sercem wspominam słowa Stalina, który niegdyś orzekł, że Polaków należy zostawić sobie samym - wykończą się bez niczyjej pomocy. Zachodzę w głowę, jak, w XXI wieku, w centrum Europy, mogło dojść do sytuacji, w której o losach kobiet, o dylematach, o jakich mało komu się śniło, o decyzjach, których rezultaty zostają z człowiekiem do grobowej deski, j może decydować bezdzietny sześćdziesięcioletni człowiek, który przez całe swoje życie nie potrafił zbudować stałego związku? Człowiek, który nie ma dzieci? Człowiek, który nigdy nie drżał z obawy o dziecko, żonę, zdrowie najbliższych? W jaki sposób, do kurwy nędzy, urządziliśmy się w dupie, w której dylematy moralne polskich rodzin rozstrzyga taki gość, do spółki z kolejnym tytanem rodzicielstwa - panią Krysią? Często słyszę teksty - Średniowiecze, ciemnogród. Kochani, to nieprawda, nie żyjemy w średniowieczu. Gdybyśmy żyli w wiekach średnich, to możecie mi wierzyć na słowo, że Jaro, jako gość bez potomka, bez rodziny, za chuja nie zostałby dopuszczony do sprawowania godności państwowej. Śmiałem się, gdy usłyszałem o pomyśle zasadzenia brzozy na pikapie i rozjebania samolotu, ocierałem łzy wzruszenia, gdy delegacja obwisłych chujków zapierdalała na wyspy, by bronić praw własnych obywateli, którzy spierdolili przed nimi, łkałem za każdym razem, gdy słyszałem magiczną frazę "8 lat". Przez 8 lat to, przez ostatnie dwie kadencje tamto, gdyby nie 8 lat rządów..., teraz mi nie jest do śmiechu. Teraz jestem przerażony. Bo lada moment, mogę znaleźć się w sytuacji, w której stanę przed dylematem: dać żonie umrzeć, czy wysłać ją do więzienia. To już nie są pączki u cioci małolat. To jest kurwa twardy niuejdż, który odbije nam się jajkiem i kiszoną kapustą. I jak czkawka powracają pytania, które niegdyś były bezsensowne, retoryczne, zwyczajnie głupie. Co jeśli Ci ludzie zadecydują zaraz, że karmienie dziecka piersią jest grzechem? Co jeśli stwierdzą, że jeśli seks to tylko na kartki i pod kontrolą urzędnika? Brzmi jak wycinek z Orwella? To pomyśl jak kilka lat temu zabrzmiałoby stwierdzenie, że od 2016 roku, jeśli ktoś Cie zgwałci i zajdziesz w ciążę, to BĘDZIESZ MUSIAŁA URODZIĆ TO DZIECKO, a jak nie to tiurma i jedno kojo na czwartym pawilonie, dzielone najpewniej z gwałcicielem. I ja się kurwa na to nie godzę. Ja. chłop ze wsi. Potomek najazdu tatarskiego, najprawdopodobniej mający korzenie w akcie gwałtu w trakcie tego najazdu w XVI wieku. Ja, niewykształcony, ubogi wędkarz, próbujący w pocie czoła zbudować rodzinę, której członkowie mogliby być z siebie dumni. Płatnik VATu, płatnik ZUSu, Obywatel Najjaśniejszej Rzeczpospolitej, Wjesiek Wyganowski herbu Łodzia mówię: nie ma kurwa takiego bicia. I prędzej pójdę na dno z tym okrętem, niż zgodzę się na egzekwowanie prawa wymierzonego w głos sprzeciwu. Tak mi dopomóż Bóg. I jeszcze jedno. Zobaczyłem jak kto głosował w sprawie tej ustawy. Panie Paweł Kukiz, wstydzę się, że głosowałem na Pana. Przepraszam wszystkie kobiety, że swój głos w wyborach oddałem na Pana. Jest mi zwyczajnie głupio. Czuję się jak dzieciak, któremu rodzice obiecali rower, a na urodziny dali mu klej w sztyfcie. Wstyd mi, że oddając głos na wolność i suwerenność jednostki, oddałem go na smutnego, śmierdzącego bąka zachłanności, na penisa dotkniętego impotencją, na człowieka baz jaj. Paweł, gdzie są Twoje jaja? Gdzie Twoje Złe Psy? Gdzie kurwa podział się Twój wigor? Gdzie są twoje deklaracje? Obietnice? Gdzie wyrywająca serce przemowa, że żeby chuj na chuju stanął to się nie sprzedasz? GDZIE TY KURWA JESTEŚ PAWEŁKU? Schowałeś to wszystko w poselskim ajpadziku? Może wala się to wszystko w służbowym aucie? A może nas kurwa po prostu nabrałeś? A może wisi Ci miękkim kalafiorem wyborcza gawiedź? A może zwyczajnie, po prostu, jesteś chujem? EDIT: Primo: ilość udostępnień przerosła moje najśmielsze oczekiwania - dziękuję. Secundo: otrzymałem pierdyliard wiadomośći, w większości bardzo miłych, za które dziękuję, na te mniej miłe - odpowiadam: pocałujcie mnie w dupę. Tertio: jak niektórzy z Was słusznie zauważyli, konstrukcja ostatniego akapitu mojej wypowiedzi, może niektórym sugerować, że nie wiem jak głosował Pan Kukiz. Otóż, chcąc być konsekwentnym i zwyczajnie fair, tym, którzy zawczasu stwierdzili " ha! mam Cie chuju! Nie wiesz o czym piszesz!", mówię: WIEM oczywiście, że Paweł Kukiz głosował ZA ODRZUCENIEM ustawy radykalizującej kwestie aborcyjne. Nie zmienia to faktu, że poza podniesieniem ręki i wciśnięciem przycisku, oraz randomowych wypowiedziach w randomowych "mediach" jego partia nie zrobiła nic, aby ten bandycki proceder ukrócić. Tak więc Panowie z bólem dupy, informuję: moje zdanie na temat działalności (słowo na wyrost) partii Pawła Kukiza pozostaje w mocy jak najbardziej. Mam nadzieję, że po tej ZASKAKUJĄCEJ informacji, będziecie mogli wreszcie skupić się na clou mojej wypowiedzi. Stay easy.

Gość gość
Ksiądz w knajpie zamawia pieczonego kurczaka. Kelnerka przynosi na talerzu usmażone jajko. ksiądz -przyniosła mi pani jajko kelnerka - nie to jest kurczak ksiądz - niech pani ze mnie nie robi durnia, przecież to jest jajko!! kelnerka - jeśli zapłodniona komórka jajowa to człowiek to to jest kur/wa jajko!!!!! x x :D

Gość gość
tfu na końcu miało oczywiście być, że to kurczak nie jajko ;)

Gość gość
14:51 bla bla bla bla. Tyle można napisać o tym długim i nie wiele wnoszącym w życie poście. A i zeby nie było jestem za liberalizacją przepisów aborcyjnych.

Gość gość
16:34 Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje... :o

Gość gość
16:51 a to niby dlaczego? Rozwiniesz czy będziesz tak kłapać po próżnicy.

najlepsza z tego tematu, jest suka, która pisze, że jej JAKOŚ PRZYKRO jak słyszy, że morderstwa trzeba zakazać:D i jeszcze, że mężczyźni nie mogą decydować za kobiety:D co ma chuj do piernika? ale Was te femiszmaty poraziły cipocentryzmem, masz rodzić, suko jedna z drugą, bo NATURA sprawiła, że jesteś odpowiedzialna za życie dziecka. i koniec. tak jak masz oddychać. i to nie jest wina pisiorów ani Kościoła, tylko natury. jeśli do niej nie dorosłaś, to się zabij.

Gość gośćkosc
To się zabij , no super Tak ze dwa miesiące ten w mojej miejscowości, matka już starsza kobieta popełniła samobójstwo, a dlaczego? Syn upośledzony i kto miał się nim zająć jak jej zabraknie. Więc dla niej było wyjście siebie i syna zabić. Czemu pisiory biorę się za ochronę życia od dipy strony, ziast zapewnić dobry byt i leki dzieciom ciężko chorym i w razie śmierci rodziców opiekę Czemuż to kobieta nie widziała innego wyjścia jak zabić się i syna? Czemu rodzicom brakuje na leczenie dla dzieci, czemu są zbiórki bo NFZ odmawia refundacji. Nie jestem za aborcja dla widzimisię, ale kobieta powinna mieć wybór, jak dziecko ma się urodzić nieuleczalnie chore lub ma umrzec zaraz po urodzeniu. Chory kraj, w którym najwięcej maja do powiedzenia sukienkowi żyjący w celibacie i stare panny bezdzietne typu Pawłowicz, nie wspomnę o redaktorzynie Terlikowskim

ale weź już k**wa Jarek spie**alaj"? x myślę, że okłady ze spermy peowców by Ci pomogły:O nie pozwalają Ci się kurwić z Twoją przychodzącą panieną bez konsekwencji i dopiero wtedy się budzisz?:D

Gość gość
Wejdźcie na stronę te Pawłowicz na fejsie...

To się zabij , no super Tak ze dwa miesiące ten w mojej miejscowości, matka już starsza kobieta popełniła samobójstwo, a dlaczego? Syn upośledzony i kto miał się nim zająć jak jej zabraknie. Więc dla niej było wyjście siebie i syna zabić. Czemu pisiory biorę się za ochronę życia od dipy strony, ziast zapewnić dobry byt i leki dzieciom ciężko chorym i w razie śmierci rodziców opiekę x jeśli tak chciał los (jeśli nie lubisz Boga) to tak miało być. jej życie-jej sprawa, może je sobie odebrać, jeśli taką ma wolę. natomiast nie KOMUŚ INNEMU/. jest morderczynią, więc sama na sobie wykonała wyrok x Czemuż to kobieta nie widziała innego wyjścia jak zabić się i syna? x nie widzę innego wyjścia, niż Ci przypiertolić:D x Czemu rodzicom brakuje na leczenie dla dzieci, czemu są zbiórki bo NFZ odmawia refundacji. x BO MAMY SOCJALIZM TAK GŁOSUJECIE DEBILE x Nie jestem za aborcja dla widzimisię, ale kobieta powinna mieć wybór, jak dziecko ma się urodzić nieuleczalnie chore lub ma umrzec zaraz po urodzeniu. x ja też mam wybór. idę po Ciebie. kobieta powinna mieć wybór. ja mam cipkę, więc mogę Cię zabić. rząd cip x Chory kraj, w którym najwięcej maja do powiedzenia sukienkowi żyjący w celibacie i stare panny bezdzietne typu Pawłowicz, nie wspomnę o redaktorzynie Terlikowskim x i nie obrażaj Kościoła, bo nie rozumiesz jego znaczenia i idei, tępa pało

Gość gość
brokeninside87 - czyli jak ciąża będzie zagrażać twojemu życiu, to umrzesz ? powodzenia, ale większość kobiet chce żyć, bo ma dla kogo.

gość dziś brokeninside87 - czyli jak ciąża będzie zagrażać twojemu życiu, to umrzesz ? powodzenia, ale większość kobiet chce żyć, bo ma dla kogo. x no dla kogo? dla alfonsa?:D nie powinna żyć po dokonaniu aborcji, zresztą większość umiera po zabiegu, więc selekcja naturalna. tych co zabawę życiem nazywają "mam dla kogo". dla kogo? jak ten ktoś stanie Ci na drodze też go zabijesz. to też zlepek komórek.

Gość gość
Broke coś tam, nie obrażam ciebie , w sumie co mi szkodzi, idiotki tego typu co ty powinni utylizowac zaraz po urodzeniu, aby zapobiec dalszego rozmnażania debilizmu. Tyle w tacie, jakim trzeba być debilem, żeby muzea cytować i tworzyć te durne długie posty, kto to czyta? Chyba taki ulomny człowiek pokroju brokera coś tam :)

ale co ja mam z Tobą rozmawiać, jesteście efektem NIESAMOWITEGO skurwienia kobiet przez feminazistyczne BREDNIE, że wolność polega na wymordowaniu wszystkiego, co sprawia mi problem i że samiec to zło, bo wkłada tam coś:( i potem trzeba urodzić:O trzeba wychować, a Wy nie macie zasad, ani kompetencji.

Gość gość
Brokeninside jesteś zerem i tobie podobni fanatycy. Kobiety od wieków siebie poświęcają, by w cierpieniach wydawać na świat dzieci. Często w urągających godności warunkach, bo przecież szkoda kasy na znieczulenia i lepszą o[piekę w szpitalach oraz wyposażenie. Mimo to i tak kobiety chcą mieć dzieci, ale zamiast szacunku doczekały się agresji i nienawiści, bo chcą mieć podstawowe prawa? Kobieta z dwójką dzieci dowiaduje się, że trzecia ciąża ją zabije a dziecko jest upośledzone i co, ma świadomie umierać i osierocić dzieci? Zresztą nawet samotna kobieta nie zasługuje na śmierć. Takie przypadki to wcale nie rzadkość jak się niektórym wydaje. Fanatycy traktują kobity jakby tylko stały w kolejce żeby sobie zrobić aborcje, a przecież większość kobiet chce tylko ochrony w trzech najbardziej dramatycznych przypadkach. Nie jesteśmy inkubatorami, my czujemy, ludzie ocknijcie się, bo przyjdą czasy, gdzie każda kobieta przed zajściem i w ciąży będzie drżeć o własne życie. Powiadacie niewinne dzieci, a czemu winne są kobiety, że mają cierpieć i umierać?

Broke coś tam, nie obrażam ciebie , w sumie co mi szkodzi, idiotki tego typu co ty powinni utylizowac zaraz po urodzeniu, aby zapobiec dalszego rozmnażania debilizmu. Tyle w tacie, jakim trzeba być debilem, żeby muzea cytować i tworzyć te durne długie posty, kto to czyta? Chyba taki ulomny człowiek pokroju brokera coś tam usmiech.gif x what?:D sorry, do utylizacji to Ty jesteś pierwsza, jesteś szkodnikiem, bo chcesz się zapładniać jak prostytutka a nie dajesz nic w zamian. nawet krytyki nie potrafisz znieść

Gość gość
Broken, nie odpowiedziałaś, czy umrzesz przez ciążę zagrażającą twojemu życiu? Boisz się nawet odpowiedzieć. A aborcja notabene jest bezpieczniejsza jak poród i więcej kobiet umiera przy porodach. Poczytaj statystyki. Nie akceptujesz aborcji to jej nie rób, ale zostaw inne kobiety w spokoju!

Gość gośćkosc
A jeszcze zapomniałam o pedofilach w sukienkach , niech się wezmą im w końcu za tyłki, a nie przenoszą z parafii na parafię. Broken coś tam nie wymysilaj się, bo nie czytam tych bzdur co piszesz, a już te posty z cytatami hahahahaha popieram utylizowac

Gość gość
Jest różnica między aborcją płodu bez wykształconej świadomości a zabijaniem matki, świadomej, ze wspomnieniami, z rodziną, z wolą życia.

Gość gośćkosc
Buhahaha jakiej krytyki? Mam wywalone na takie kretynki twojego pokroju, z problemami psychicznymi, gdzie tatuś cię wykorzystał jako dziecko, nawet mi cię szkoda :)

Gość gość
Zycze tej kobiecie/dziewczynie zeby zaszla w ciaze i w trakcie ciazy okazalo sie ze dziecko urodzi sie bez mozgu. Zeby musiala donosic ciaze urodzic i pochowac dziecko ktorego cialo bedzie gnilo kilka dni i trzeba bedzie mu podawac morfine zeby umarlo w mniejszym bolu. A potem je pochowasz i bedzie do konca zycia chodzila na jego grob.

Gość gość
kobiecie po brutalnym gwałcie nie proponują nawet cesarki, jak kobieta pragnie dziecka to jakoś poród zniesie i tę całą rzeźnie gdzie kobiety wyją z bólu bo znieczulenie jest trudno dostępne a większość potem ma takie traumy i uszkodzenia np kręgosłupa, pochwy, że poprzestaje na jedynaku. a kobieta po gwałcie wyobrażacie sobie jeszcze przechodzić przez poród który w polskich szpitalach wygląda jak rzeźnia plus chamskie odzywki itd. przecież to barbarzyństwo. nawet araby tego kobietą nie robią, szok.

Brokeninside jesteś zerem i tobie podobni fanatycy. Kobiety od wieków siebie poświęcają, by w cierpieniach wydawać na świat dzieci. Często w urągających godności warunkach, bo przecież szkoda kasy na znieczulenia i lepszą o[piekę w szpitalach oraz wyposażenie. Mimo to i tak kobiety chcą mieć dzieci, ale zamiast szacunku doczekały się agresji i nienawiści, bo chcą mieć podstawowe prawa? x jakie prawa? zabicie kogoś to jest prawo? pojebało Cię? a mężczyźnie cierpią od wieków na wojnie, mimo tego nikt nie pozwala im zabijać poza frontem dla odreagowania x Kobieta z dwójką dzieci dowiaduje się, że trzecia ciąża ją zabije a dziecko jest upośledzone i co, ma świadomie umierać i osierocić dzieci? Zresztą nawet samotna kobieta nie zasługuje na śmierć. x ok. jeśli nie sprawisz, że nigdy nie umrę, to jesteś bullshit:) x Takie przypadki to wcale nie rzadkość jak się niektórym wydaje. x jesteś za przymusową eutanazją ludzi w ostatnim stadium raka? x Fanatycy traktują kobity jakby tylko stały w kolejce żeby sobie zrobić aborcje, a przecież większość kobiet chce tylko ochrony w trzech najbardziej dramatycznych przypadkach. x nie znasz historii tej ustawy:D o mother ale Wy jesteście omamieni przez komunę:D x Nie jesteśmy inkubatorami, my czujemy, x w którym momencie popieram osoby, które bezosobowo traktują kobiety w ciąży? x ludzie ocknijcie się, bo przyjdą czasy, gdzie każda kobieta przed zajściem i w ciąży będzie drżeć o własne życie. x eeee:D nie:) raczej przyjdzie normalność. tak jak po likwidacji socjału, uwierz mi, foki nie będą płakać, nowickie i inne takie. zakasają rękawy i pójdą do uczciwej pracy;) x Powiadacie niewinne dzieci, a czemu winne są kobiety, że mają cierpieć i umierać? x :D KAŻDY ma cierpieć i umierać, przestań promować tą postawę, że niektórzy mają gorzej, no po prostu los pokarał, Bóg przez to nie istnieje, a tak w ogóle to wina Kaczora:D dura lex sed lex. dura sex sed sex. i wiesz co, to właśnie takie gadanie dokłada cierpień zgwałconym kobietom. bo przez takie lewackie pierdo wszyscy myślą, że ciąża to dewiacja.