Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PopieramCzarnyProtest

czarny protest

Polecane posty

Nie akceptujesz aborcji to jej nie rób, ale zostaw inne kobiety w spokoju! x nie akceptujesz morderstwa to nie morduj, ale ode mnie się odwal, ja lubię :(

kobiecie po brutalnym gwałcie nie proponują nawet cesarki, jak kobieta pragnie dziecka to jakoś poród zniesie i tę całą rzeźnie gdzie kobiety wyją z bólu bo znieczulenie jest trudno dostępne a większość potem ma takie traumy i uszkodzenia np kręgosłupa, pochwy, że poprzestaje na jedynaku. a kobieta po gwałcie wyobrażacie sobie jeszcze przechodzić przez poród który w polskich szpitalach wygląda jak rzeźnia plus chamskie odzywki itd. przecież to barbarzyństwo. nawet araby tego kobietą nie robią, szok. x ja pierdolę, co za głupoty:D gdzie tak pisze, na blogu Szczuki?:D o kurwa, zaraz będziecie pisać, że biedni ludzie wyją z bólu, więc mogą kraść.

Jest różnica między aborcją płodu bez wykształconej świadomości a zabijaniem matki, świadomej, ze wspomnieniami, z rodziną, z wolą życia. x o kurwa mać, nie mam wspomnień, mogę umrzeć:( żyjcie,jesteście wspaniałe, macie hiperaktywne cipy. gorzej jak zapadnę w ciążę, wtedy też nie żyję. albo stracę nogi, wtedy co?:( moja rodzina ma wolę życia, więc mnie zabije.

Gość gość
broken takie kobiety jak ty są gorsze od tej Pawłowicz, bo ty zwyczajnie jesteś chora psychicznie i ten twój bełkot ciezko zrozumieć, skrzywdzona w dzieciństwie, no przykro mi, ale idź do dobrego psychiatry się leczyć.

Broken, nie odpowiedziałaś, czy umrzesz przez ciążę zagrażającą twojemu życiu? Boisz się nawet odpowiedzieć. A x tak:D nie odpowiedziałam, bo się Ciebie boję:D

także tak. no nic. a sunie wiedzą, że to był projekt OBYWATELSKI, a nie pisu?:D czy Michniczek i Lisek i Sierakowski w ogóle POZWALAJĄ na zdobycie takiej wiedzy suniom? no nic, idę stąd. ta czerwień wypala oczy, a i tak zaraz dostanę sierpem i młotem w brzuch:O już mi grożą, że umrę, jak urodzę:D tu już się pojawia ten poziom szaleństwa, w którym nie chce się babrać:D

Gość gość
Krzyż na drogę A ty zrozum tłoku jeden, owszem był to projekt obywatelski, tylko każdy myślący człowiek, poszuka na temat informacji, śledzi wypowiedzi posłów Pisu i każdy albo prawie każdy popiera. I o czym tu mowa? Odbierzcie prawa wyborcze kobietom i po problemie, a sejmie niech zasiądzie elita typu Kaczyński i będzie git. Super życie nas czeka.

A ty zrozum tłoku jeden, owszem był to projekt obywatelski, tylko każdy myślący człowiek, x ten fragment pięknie obrazuje totalitarne zapędy G****A jakim są lewaczki

przykład z youtube x "Myślę że chodziło jej o to że dziecko może boleć każdy oddech, każdy ruch, wszystko. Dlaczego chcą nam narzucić patrzenie na coś takiego??" x kolejny wyraz bezlitosnego chorego nieludzkiego kurestwa, k'u'r'w'i'e oczka ją bolą, jak widzi chorego noworodka, dlatego poćwiartujmy go ZANIM suka będzie z tym skonfrontowana

Gość carolka991
Niestety prawa kobiet w polsce są zagrożone, realnie. Nie chodzi tu tylko o aborcję. Na http://koalicjamamprawo.pl/ jest deklaracja dotycząca praw kobiet ktora można odpisać. Wiele jest tam wyjaśnione. Ja chciałabym żyć w kraju w którym moje zdanie i prawa są szanowane.

Gość lgbt sheet
czarne kurw... na czarnym protescie za sorosa pieniądze . jeb ... mać