Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość raz dwa

kupno jorka na olx , dziwna odpowiedz sprzedajacego na zadane pytanie

Polecane posty

Gość gość raz dwa

o to co mi odpisal sprzedajacy. kupno w polsce. Witaj, Dzięki za mail. Proponuję dość dużo za zainteresowanie Ciebie przyjąć mój piękny szczeniak, mam jeszcze trzy w lewo. jeden mężczyzna i dwie kobiety .. Ale pytanie jest, że szczeniak będzie w stanie znaleźć ładny dom z tobą? Czy masz wystarczająco dużo czasu dla szczeniąt i dbać o nich, a jeśli tak, jestem bardzo zadowolony i szczęśliwy z uwagi na szczeniaki do Ciebie. Szczenięta mają 12 tygodni małe dzieci presently.The mieli bieżącej szczepienia, sprawdzane weterynarza, świadectwo zdrowia, 1 rok gwarancji zdrowia, i są AKC registered.the są nocnik wyszkolonych, dom podbicie i uspołecznione dla olbrzymiej postawy. . Będę bardzo szczęśliwy, jeśli pokazać im, jak cię jako dobry troskliwej matki dla szczeniąt tak jak robisz to dla własnych dzieci. Faktycznie, pieniądze to nie liczy, ale znaleźć dobrą opiekę i kochającą osobą. Jeśli jesteś wspaniałym domu, a następnie prosimy odpowiedzieć na poniższe pytania dla mnie ... Czy kiedykolwiek w posiadaniu zwierzaka przed? Czy masz dzieci? Czy kiedykolwiek widziałeś tej rasy szczeniąt przed? jakiej płci są Państwo zainteresowani? Jak szybko musisz mieć szczeniaka? Gdzie się znajduje? Czy Twoje dzieci uwielbiają przyjście tych szczeniąt? Przepraszam za wszystkie pytania, ale po prostu chcę mieć pewność, że szczenięta idzie w prawo w domu i będą z całą swoją miłością i uwagą, których potrzebują. Proszę wrócić do mnie z odpowiedzi. czeka na twój rodzaj reaguje. * moje pozdrowienia. Tymczasem, poniżej kilka zdjęć zamocowanie ich tak po prostu przyszedł Wróć do nas tylko z nazwy szczeniaka, że kochasz najbardziej ...

Gość gośćraz dwa
sprzedajacy odpowiedział mi jak by tekstem przepuswzczonym przez translator. moze jakic ciapek kradnie te psy i sprzedaje ?

Gość gość
To oszustwo poczytaj o tym w necie jest dużo informacji.

Gość gość
mozesz opisac na czym polega oszustwo . w ogłoszeniu jest ze jork jest za darmo.

Gość gość
To oszuści z Kamerunu nie wplacaj im żadnych pieniędzy bo psa i tak nie zobaczysz

Gość gość
Tak oni piszą że za darmo, potem się okaze że trzeba przesłać jakieś pieniądze np za wyrobienie paszportu lub inne rzeczy, poczytaj necie jest o tym masa informacji

Gość gość
"Jak szybko musisz mieć szczeniaka?" Rozwalilo mnie hahaha. Polski język trudna język :D

Gość gość
to to z translatora

Gość gość
Znajdź lepiej porządną hodowlę z FCI, nie kupuj yorka wybrakowanego, bez rodowodu, bo kupujesz sobie kłopot. Jest wielu oszustów, pseudohodowców i cwaniaków, żerują na naiwnych kupujących psy tak popularnych ras