Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na biseksualistki. To najgorszy typ człowieka

Polecane posty

Gość gość

Przede wszystkim straszne egoistki, rozkochują w sobie a w ostateczności i tak wybiorą faceta, oczywiście nie z miłości ale dla korzyści materialnych. Nie ufajcie im nigdy. Często funkcjonują też jako mężatki a na boku doprawiają im rogi z kobietami. Takie to najgorszy typ. Bezczelnie uwodzą singielki, narzeczone,mężatki a potem ich uczucia mają w d***e. Uważajcie kobietki i nie dajcie się wmanewrować w ich gierki, one zawsze kłamią i udają zakochanie a tak naprawdę chodzi im tylko o sex. Uczuć wyższych nie posiadają wcale.

Gość gość
Co jest? Nie ma nikogo doświadczonego w tej sprawie? Piszcie dziewczyny i chłopaki.

Gość gość
Spoko, bo większość kobiet ma zapędy bi

Gość gość
Ja jestem bi i trochę racji jest w tym, co mówisz. Chociaż nie do końca. Prawdą jest że facetów traktuje jak zabezpieczenie materialne i zasłonę dymną dla społeczeństwa:) Ale w gruncie rzeczy nimi gardzę, to do kobiet mam prawdziwie ciepłe uczucia, to kobiety mnie pociągają emocjonalnie, psychicznie i fizycznie.

Gość gość
Tez jestem bi i jestem z facetem który jest moim jedynym partnerem seksualnym. Nigdy go nie zdradzałam, nie mam takiego zamiaru, nie uwodzę też nikogo dla zabawy :)

Gość Mógł wyczyniać bez powodu
o kurcze, to dobrze, że nas ostrzegasz :)

Gość jak pchła owa proszę państwa
15:41 eee... to jesteś les a nie bi

Gość gość
Ja mam faceta i go kocham a to ,że babkę sobie do trójkącika wezmę to chyba żadna zbrodnia.On szczęśliwy też.xD

Gość gość
nie jestem les choćby z tego względu, że czasem lubię być ostro zerżnięta przez faceta :D ale pożądanie do facetów nie wiąże się z uczuciami typu czułość, chęć na pieszczoty. to po prostu pierwotna potrzeba. przy seksie z kobietą włączają mi się uczucia wyższe.

Gość gość
ludzie bi to w gruncie rzeczy istoty nieszczęśliwe, rozdarte. I co gorsza obdzielające swoim nieszczęściem i unieszczęśliwiające innych Dla geja najgorsze co może być to związek z biseksualistą. Czyli tak jak piszesz Ty o kobiecie biseksualnej. Koszmar emocjonalny

Gość gość
Ja jestem biseksualistką. Nigdy nikogo nie zdradziłam, ani kobiety, ani faceta. Moja pierwsza kobieta, zdeklarowana les, zdradziła mnie z laską, która wyglądała jak Pudzian - łysa i gruba. Tamta ją później zostawiła. Druga, też les, niby miała dziewczynę, a zarywała do mnie. Ja mam zasady moralne. Nigdy nie podrywam nikogo będącego w związku. Teraz mam faceta, jestem mu i będę wierna.

Gość gość
Autorko jesteś less ? A tak ogólnie ciekawy temat .

Gość gość
Tak to prawda związek z biseksualistką to koszmar emocjonalny jak już ktoś napisał. Nie polecam...