Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam was serdecznie nad morze

Polecane posty

Gość gość

Do urokliwej dzielnicy Władysławowa -Chłapowo Oferuje domki wolnostojące na terenie ośrodka parking , plac zabaw , grill teren ogrodzony , zamykany w domku : dół : pokój dzienny ( kanapa, fotele , stolik , tv ,radio , szafa,komoda ) kuchnia : kuchenka elektryczna , czajnik , naczynia , lodówka łazienka : prysznic ,umywalka, wc góra ( poddasze) sypialnia składająca się z 4 pojedynczych łóżek odległości od obiektów t.j plaża 200m sklep 50m bar 500 m przystanek pks 500 m przystanek pkp 2500 m centrum Władysławowa 1500m Bardzo atrakcyjne ceny już od 15 zł za osobę zapraszam :))

Gość gość
gnuj brud ceny z kosmosu zimno i chamscy mieszkańcy którzy chcą wydoic z turystów ile się da jeszcze dodaj

Gość gość
Za daleko do morza. W sierpniu byłam w Mielnie 50 m.od morza.

Gość gość
okolica jest naprawdę bardzo urokliwa wszędzie blisko ,ale bardzo cichutko, spokojnie idealnie na jesienny wypoczynek . w ciągu 15 minut spacerkiem można znaleźć się w tętniącym życiem Władysławowie. Puste plaże , muszelki , szum morza , świeże ryby, wysokie rabarty to tylko niektóre atuty pobytu u nas poza sezonem letnim

Gość gość
jeszcze do tych 200 metrów dodaj drugie tyle bo tak zawsze gadacie a na miejscu się okazuje co innego

Gość gość
jakie muszelki? człowieku ja tam byłam trzy razy i więcej muszelek u siebie w pokoju widziałam

Gość gość
nigdy nie mierzyłam oczywiście dokładnej odległości do morza . Dodam więcej nikt nie mierzył ale oszacować można że ok. 100-200 m wychodzisz z domku, w ciągu 3-4 minut można dojść do malowniczego klifu , z którego schody prowadzą na plaże :))

Gość gość
w piątek byłam na spacerku i widziałam dużo muszelek na brzegu także info sprawdzone :))) plaże są już czyste , posprzątane po sezonie ludzi spacerujących garstka idealne warunki na odpoczynek zapewniam że ceny są naprawdę niskie nawet do 75 % niższe niż w sezonie letnim . Nie będziecie żałowały zapraszam serdecznie :))

Gość gość
upupup wolne terminy :)))) zapraszam

Gość gość
Przyjmuje rezerwacje na 2017 rok :)) Cennik: okres posezonowy ( 1.09-30.06) od 15 pln/ os. okres sezonowy ( 1.07-31.08) 250 zł /domek , niezależnie od ilości osób

Gość Wejherowo1
Ja zamiast nad morze wybieram się do Wejherowa. To przepiękne miasto położone nieopodal od Bałtyku - tylko ok 30 km. A za to atrakcji do zwiedzania jest mnóstwo. Zresztą zobaczcie sami :) www.turystyka.wejherowo.pl