Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka herbata na odchudzanie?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym schudnąć - oprócz diety słyszałam że warto pić herbate. Czy polecicie jakieś?

Gość kalinia23
Ja nie mogę polecić żadnej herbaty bo to nic nie daję ;/ wiem sama byłam oszołomiona i kupowałam różne herbatki ale na darmo;/ teraz odchudzam się wraz z suplementem African Mango http://afrikanmango.pl jem regularnie a co najważniejsze biegam;) podstawa to ruch;) bez tego nic nie będzie ;) schudłam już 14kg w 2 miesiące

Gość gość Sandra
A może zamiast tego Slimunox? Ja akurat stosowałam i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość Patrycja 23
Jeżeli chodzi o odchudzanie, to u mnie super efekt, a za taki uważam spadek wagi o 16 kg, dało zastosowanie Slimunox

Gość Daria 24M
Ja oprócz diety zastosowałam Slimunox. W moim przypadku dało to konkretny wynik in minus na wadze

Gość gość
srutu tutu pęczek drutu, nie ma czegoś takiego jak herbatka na odchudzanie, większość tego typu herbatek ma działanie przeczyszczające i odwadniające organizm, chcesz, żeby zeszła z ciebie zatrzymana woda - nie żryj chleba i węglowaodanów, w 2-3 dni zejdzie Ci z 2 kg, ale to nie odchudzenie, to tylko woda pamiętaj i pamiętaj, że nie ma czegoś takiego jak dieta, jeśli jedząc "normalnie" tyjesz, a chudniesz - utrzymujesz wagę jedząc tak jak na diecie to znaczy, że to jest sposób żywienia dla ciebie odpowiedni na stałe, mam na myśli zdrową dietę bazująca w przewdze na warzywach, a nie jakieś diety typu 500 kalorii

Gość Arnikita
Też zgodzę się z tym, że żadna herbata nie sprawi, że schudnie się w cudowny sposób 10 kilogramów. Ale są produkty, które wspomagają odchudzanie, ja zamówiłam sobie napój Detox Zero (już będzie to moja druga kuracja) i po świętach zamierzam ją zastosować. W połączeniu z lżejszą dietą i ćwiczeniami sprawdza się rewelacyjnie :)