Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwy z polką polak

Polki to wspaniałe kobiety, naprawde

Polecane posty

pełne miłości i szacunku, dbające o dzieci i męża, dobre gospodynie, potrafiące wszystko ugotować i przyrządzić, dobre w łóżku, lubiące porządek i spokój, pozatym piękne i zadbane, choć nieraz troszke wstydliwe, i mówie to jako facet który ma polke za żone i nigdy bym nie wziął za żone kobiety z innego kraju, a szans miałem wiele

Gość gość
Potwierdzam.

Gość gość
Bo zadna zza granicy nie wezmie takiego gołodoopca jak ty z piwnym brzuchem i zoltymi zebami buehehehhehehe. A teraz idz do lozka z kaszalotem. Haha! 🖐️

Gość gość
Co masz na myśli, że są "wstydliwe"? Nieśmiałe wśród innych ludzi, czy że nie lubią się wyzywająco ubierać, albo wstydliwe w innych sytuacjach???????

Wstydliwe znaczy troche mało biorą inicjatywy np. w łóżku, pozatym chcą być zdobywane bardziej niż kobiety innych nacji, wstdzą się zrobić pierwsze kroki w strone faceta, tz. mało agresywne w wyborze faceta a raczej jedynie odbierają lub odrzucają adoratora który do nich startuje, ale to mały minusik przy ogromnych plusach, więc statystycznie mało znaczące

Gość gość
polka np nie mialaby szans u amerykanina,oni lubia sie bawic,matka polka siedzaca w domu i pichcaca obiadki nie ma szans

Gość tylko polki za żony
byłem z amerykanką pewnien czas, i poza łóżkiem do niczego się nie nadawała, potrafiła nawet wode na herbate przypalić ( czajnik się prawie spalił ), fakt autentyczny, a o ugotowaniu czegoś nie było mowy ( chyba że odgrzanie w microwave ), tylko wypad do "fast food" lub "takeout", lenistwo i wygoda do potęgi, pozatym zawsze "broke" i w długach, masakra, nie polecam. Miałem doświadczenie też z latynoskami, chinkami, i brytyjkami, oraz różnego typu mieszankami w USA niestety polkom do pięt nie dorastają. Obce mają kilka zalet ( niektóre mieszanki naprawde piękna naturalna uroda )ale potem mase minusów, a polki mają mase zalet a tylko kilka minusów. Może nie wszystkie polki grzeszą urodą, ale ogółem wypadają dosyć dobrze. Faceci co nadają na polki niewiele mieli do czynnienia z kobietami z innych krajów i mało wiedzą na ten temat. Na koniec zawsze wrócicie do polek, zobaczycie, a z kobietami tak samo, wrócicie do polaków, chyba że tylko sama kasa wam w głowie.

Gość gość
to gamoniu że twoja mama taka jest nie znaczy że "młode" pokolenie też takie jest.

Gość gość
Troche śmieszny jesteś że miałeś do czynienia z kilkunastoma kobietami i już uważasz że możesz ocenić całą nacje... wszystkie Polki są takie, wszystkie Amerykanki owakie... Może ty przyciągasz do siebie tylko pewne typy Polek, czy innych kobiet, ale uwierz Polki są obecnie bardzo różne. Te z młodszego pokolenia i z większych miast coraz częściej nie dają z siebie z robić takiej zahukanej kurki domowej, co to ci będzie obiadki gotować i usługiwać

Gość tylko polki za żony
Jestem cwelem