Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gracje w jakies gry?

Polecane posty

Gość gość
Na gry to ja nie mam czasu mam 2 dzieci 8,5 lat pracuję sprzątam gotuję wychowuję dzieci a odpoczynek mam owszem 2 tyg wakacji bo urlop wezmę i jedziemy z mężem i dziećmi na mazury lub nad morze a ty grasz?

Gość gość
Ja grałam w Seafight ale porzuciłam. Za dużo zabierało mi to czasu.

Gość gość
Tak, w Wiejskie Życie na kompie i Cascade na komórce.

Gość gość
W planszówki z dziecmi

Gość gość
Grałam w simy, ale komputer mi padł :(

Gość gość
Tak, karcianki, planszówki- powiedzmy że planszówki, bo to różne typy gier, klockowe, logiczne, zręcznościowe itd, mąż jeszcze figurki. Fajna rozrywka, i wśród znajomych, i we dwoje, i z synkiem.

Gość gość
I nie rozumiem stwierdzenia "nie mam czasu". Zawsze jest czas który można spędzić razem, godzinka przed snem- naczynia nie uciekną przez okno jak poczekają do jutra, świat się nie zawali jak na obiad będzie tylko odgrzewana, wczorajsza zupa, wolna sobota, wolne popołudnie, a nawet przesiedziane w domu przeziębienie. To tak jakby mówić że nie ma czasu na czytanie wieczorem, poprzytualnie się rano, spacer (przecież nie zawsze jest pogoda). Kiedyś rzuciłam przy mamie coś na temat tego jak by jej się spodobała książka którą czytam, a ona też stwierdziła że nie ma czasu na czytanie. Owszem, pracuje, ale poza tym sama wybiera jakie ma obowiązki w domu. Ma czas np. na telewizję- ja jej nie oglądam, albo na ogródek. To czy mamy czas na daną aktywność, przyjemność, to kwestia wyboru.

Gość gość
Tak, rpg i strategiczne na kompie, plus planszówki.

Gość gość
Tak, gram z mężem w xboxa. Mam też swoje ulubiona gry od 1996 roku :D Gramy wieczorem jak dziecko juz spi tak zamiennie z ogladaniem filmów. Na kompie też mam różne mmo, rpg ale brak już czasu na skilowanie i robienie rajdów :(

Gość Tymoteusz1
O tak, planszówki to świetna sprawa :) Ja sam lubię grać zarówno w takie gry, jak i w gry bitewne. Teraz planuję zakupić zestaw do Ogniem i mieczem w http://grandgamer.pl/ogniem-i-mieczem Od zawsze byłem fanem trylogii, ale do tej pory nie wiedziałem, że powstały nawet gry bitewne z tej serii. Bardzo mnie to cieszy ;)

Gość lamar
hej! ja mogę polecić taką oto gierkę http://pl.islandoom.com gra startegiczna, polega na tym, że przenosisz się na niezamieszkałą wyspę i zostajesz jej przywódcą , jest naprawde mega !! serdecznie polecam :)