Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natal1919

Żłobek Krowodrza i Bronowice

Polecane posty

Witam serdecznie! Czy ktoś z Państwa ma doświadczenia z którymś z poniższych żłobków krakowskich: - Kraina Odkrywcy przy ul. Bronowickiej (prywatny) - Mali Geniusze przy ul. Drzymały (prywatny) - żłobek samorządowy przy ul. Sienkiewicza - żłobek samorządowy przy ul. Mazowieckiej Ewentualnie, czy może ktoś polecić inny żłobek dla Maluszka (planujemy posłać Go do żłobka od szóstego miesiąca)? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedzi!

Nie otrzymałam niestety póki co żadnej odpowiedzi, ale w międzyczasie sama doszłam do pewnych wniosków... Byłam już w zasadzie zdecydowana na Krainę Odkrywcy przy ul. Bronowickiej, ale... kiedy zadzwoniłam i podano mi do telefonu panią dyrektor, na wieść, że w styczniu planuję oddać do żłobka mojego 6-cio miesięcznego wtedy synka usłyszałam komentarz: "coś wcześnie mamusia chce oddać dziecko". Dziękuję, dla mnie to wystarczyło. Po co pani w takim razie prowadzi żłobek do którego przyjmujecie od 20 tygodnia życia.... :/

Gość gość
Nie znam żłobków w tych okolicach ale mogę dodać pozytywną opinie o żłobku Elfik w sosnowcu . Nie mam żadnych zastrzeże wszystko na 5+++

Gość gość
zapisz sie do wszytskich i czekaj na miejsce