Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na testach IQ wychodzi co zwykle pomiędzy 115, a 125

Polecane posty

Gość gość

Więc wychodzi w tego, że jestem inteligentniejsza od sporej wiekszosci ludzi :P A niektorzy idioci cwaniakuja jacy to niby są madrzy ;) Zreszta jak miałam z 12, 13 lat, juz nie pamietam dokladnie, to mialam taki test robiony w poradni psychologicznej i wyszło mi "inteligencja ponadprzecietna" .Co ciekawe, nigdy nie bylam np. orlem z matematyki, bylam srednia. A fizyki nieznosiłam

Gość gość
witaj w klubie 🖐️ ja mam 140 :D lubię polski, muzykę i biologię, fizyki, chemii i matmy nie znoszę.

Gość gość
O tyłek sobie rozbić te Testy IQ, które ogólnej inteligencji człowieka nie sprawdzają. Jedynie sprawdzają zdolności w rozwiązywaniu takich testów.

Gość gość
Nawet pisać poprawnie autorka nie potrafi a wspomina o byciu orłem w jakiejś dziedzinie. Śmiech na sali.

Gość gość
23:27- no widzisz, nawet osoba nie potrafiaca poprawnie pisac przebija Cie w IQ :P zreszta nie wiem ile Ty masz, ale podejrzewam, ze niewiele

Gość gość
Panienka nie ma czym się poszczycić, to szczyci się wynikiem w testach, który tyle znaczy co nic.

Gość IQ90
ja mam IQ 141 tak mi wyszło w profesjonalnym teście... jestem osobą bardzo oryginalną, jestem duszą towarzystwa, pisze opowiadania i szukam dziewczyny :)

Gość gość
A skad wiesz, ze nie mam sie czym poszczycic ? ;) akurat mam. A, że mam wyzsze IQ od wiekszosci z was to tylko sie z tego cieszę

Gość gość
Gdybyś chciała wiedzieć, to testy IQ są podważane od lat, więc nie sądzę, aby mogły one mierzyć ogólną inteligencję człowieka. Testy na IQ powstały gdzież na początku xx wieku, więc to jest zbyt mało czasu, aby wiedzieć jeszcze coś o ludzkim umyśle, zdolnościach, psychice. A jak już sama napisałaś, orłem z matmy nie byłaś, byłaś średnia, fizy nie lubiłaś, więc te testy można sobie o dupę rozbić. Podobnie IQ Dody pokazuje, ile te testy na IQ są miarodajne.

Gość gość
zmartwie cię autorko, ale to niestety ni e jest nic niezwykłego.. chodzi ci pewnie o test Wechslera, tez go robiłam , i wyszło mi 118, tez niby ponadprzeciętna, ale szkopuł w tym, ze te testy układano ok. 50 lat temu, więc sa stare. ułożono je tak, tzn wtedy, żeby srednia wychodziła 100, tyle ze to było dawno, a IQ się zwiększa u kolejnych pokoleń... Obecnie większość osób ma sto- kilkanaście, wielu studentów po 120, osoby mniej inteligentne, np. z chorobami psychicznymi mają po 100-104...

Gość gość
Inteligentnym to można nazwać tylko człowieka kreatywnego, poszukującego, kwestionującego, analizującego, twórczego, wynalazce. W innym przypadki taka generalizacja nic nie przynosi i sądzę, że ludzi inteligentnych, kreatywnych jest w społeczeństwie bardzo mało, mimo, że w teście mogą mieć IQ 140, jak doda