Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego większość kobiet nie rozwija się po skończeniu szkoły i zdobyciu etatu:

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego?

Gość madra baba111
Bo zapieprza w domu, zeby dziecku dobrze bylo i takiemy durnowatemu facetowi jak ty i na samorozwoj czasu jej brakuje.

Gość gość
Większość moich koleżanek cieszy się że ma etatowa praca urzędnicza i to je zadowolą nie chcą zakładać firmy nie chcą się kształcić uczyć, cieszą się że mają stabilizację nie uczą się już po zakończeniu przymusowej edukacji języków itd. To starszne a większość moich kolegów się uczy

Gość gość
Większość zajmuje się wyglądem i ciuchami a mamy równouprawnienie ja skończyłam uniwersytet a łaski że wsi na którą wróciłam myślą tylko o imprezach lambadziary a żadna książki nie przeczyta

Gość gość
W wiekszosci nie maja czasu, jesli pracuja na etacie i chca miec fajny dom, na nic wiecej nie ma czasu. Mam tę szczesliwa sytuacje, ze dzieki zarobkom meza nie musze pracowac na etacie ( dorabiam w domu) dzieki temu mam czas na wiele: naukę jezykow, czytanie, kontakty towarzyskie, hobby, kursy itd - więc korzystam. Męzczyznie latwiej sie rozwijac, bo tradycyjnie nie on odpowiada za kondycje domu i dzieci - my musimy :(.

Gość gość
Zawsze można wybrać się na jakieś szkolenie, to kwestia maks kilku dni. Zawsze też znajdzie się coś w naszym zasięgu finansowym i co przyda się w pracy. polecam takie serwisy jak http://www.szkolenia24h.pl czy http://www.kursy24h.pl warto czasem zajrzeć