Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba TX

Witam Kochani, jak się macie?

Polecane posty

Gość Seba TX

Miło wszystkich poznać. Mam nadzieje poznać fajnych polaków za granicą w różnych krajach. Gdzie jesteście i co porabiacie?

Gość Tamara21
Ja w Polsce

Gość gość
Kto sie uczyl to kosi hajs w PL i zyje jak pan. Setki rozrywek i znajomych. I tanio. Pieniazki z ue plyna szerokim strumieniem. Nalezy nam sie za dywizjon 303 ukradzione zloto i wklad w powojenna europe. Gdyby nie polacy, angole skonczyliby jak zydzi. Co za eebane emigracyjne pazdzierze!

Gość gość
Setki znajomych polaczkow obrabiajacych ci brudne osrane smierdzace doopsko za plecami :D powod do dumy qrwa twa mac co za cwelowaty przyglup :D gnij w plu cwelu

Gość gość
aż takie przykre życie w PL???

Gość gość
Nigdy nie wyjechalabym z Polski. Ale też nie oceniam młodych którzy jadą "za chlebem"

Gość gość
Chyba a ty swinio miałaś takich znajomych w swoim zaszczana ym pgrze. Gnij w uka i liz jaja chłopowi smierdzaca polczyno tfu

Gość gość
Tfu to tobie na ryj cwelu. Wiekszosc ludzi jest falszywa. Znam takich co nawet swoje partnerki potrafia obgadywac i obrazac. Jak myslisz ze twoi cudowni znajomi sa inni to niezle masz nasrane w tym cwelowatym lbie. No ale takie to w ch!uj wazne dla cwela (nonstop o tym gada) wiec pocieszaj sie swinio ze cie nie obgaduja i kochaja aaaa no ta przyglup kiedys napisal ze oddaliby za niego zycie BUEEEHHHEEEEHHHEE totalny posraniec, zero znajomosci zycia, bo w koncu gnije u matki na garnku i z domu nie wychodzi bo matka wszystko kupuje itd :D wiec po co ma wychodzic :D i mysli ze komus zaimponuje tepak znajomymi :D do psychiatry ino chyzo :D standardowe zachowanie przyglupa, kiedys sie przekona jaki glupi byl :D jak skonczy podstawowke :D nara bingol cwelu

Gość gość
PL to dno. Jak się cieszę że już nie jestem obywatelem PL i już nie mieszkam w tym skansenie.

Gość gość
Dziekuje autorze za zalozenie sympatycznego tematu. Pisze z poludniowej Anglii. Pozdrawiam.

Gość gość
Choć autor to mym zdaniem ten chory na umyśle troll, zakłada temat tylko po to by na nim zionąć jadem, ale cóż ... odpiszę :P Mieszkam od 10 lat w Szkocji, skończyłam tu 3 lata college i mam własny biznes od 2 lat, właśnie wróciłam z biegania :) 11 km. mam też męża, który też sie tu uczył i też ma fajną pracę ale jako zatrudniony, w firmie nie jak ja samozatrudniony. mamy też dziecko, jest w szkole. tu podstawowkę się zaczyna w wieku 5 lat. pozdrawiam

Gość gość
Cieszę się i gratuluję że się wam układa dobre życie. Tak trzymać!

Gość gość
Sama sobie swinia gratuluje hehe, sprawdzilem po IP. Uk to dno. Jak się cieszę że już nie jestem obywatelem Uk i już nie mieszkam w tym skansenie.