Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta plus orbitrek

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie czy codzienne ćwiczenia na orbitreku po min. 30 min plus dieta pozytywnie wpłyną na moje ciało ? Po jakim czasie mogę się spodziewać efektów ?

Gość Aska288
ja ćwiczyłam na orbiterku 4 razy w tygodniu po około 30-40 min i już po miesiącu był widoczny efekt. Oczywiście dieta też jest ważna. Orbiterek masz swój czy na siłowni chcesz ćwiczyć? ja polecam kupić swój bo masz na całe życie a za kilkaset zł możesz nawet kupić jakiś solidny ze sporti.

Gość gość
nogi schudly?

Gość Majkakos
ja ćwiczę nadal od kilku miesięcy i są powoli rezultaty, ale nie zawsze ćwiczę regularnie bo jestem nieraz po pracy tak zmęczona że już nie mam siły na ćwiczenia, na siłownie nie warto nawet chodzić bo to strata pieniędzy. Tak jak piszę poprzedniczka lepiej kupić do domu orbiterek bo ćwiczysz kiedy chcesz i ile chcesz a masz go caly czas, ja za swój placilam z tego co pamiętam około 900zł, w sporti.pl kupowałam jeśli nie mylę. Jak nie masz tyle pieniędzy to nawet na raty można wziąć przecież, dobry orbiterek zaczyna się myślę że od 700/800 zł w górę

Gość helly
pamiętaj o odpowiednim obciążaniu przy kupowaniu orbiterka, bo jak kupisz za mocne, odechce Ci się treningów i będą one męczarnią dla Ciebie, wejdź sobie na avans.pl poczytaj opisy, one naprawdę wiele dają mozesz dobrać odpowiedni sprzęt do siebie.

Gość beatris417
Ja jestem po dwóch tygodniach ćwiczeń na orbitreku + dieta, którą sama ustalam i są pierwsze efekty. Zaczynałam od 30 min, po 3 dniach jadę po godzince, do tego trochę pół brzuszków i parę minut na twisterze . Schudłam 4 kg i po 2 cm na obwodach średnio. Staram się ćwiczyć 5 dni w tygodniu bez weekendów.

Gość gość
30 min to chyba trochę za mało. Gdzieś wyczytałam, że po 40 minutach ćwiczeń zaczyna się spalać tłuszcz, bo wcześniej to węglowodany.

Gość gość
@ beatris417 super rezultat! :) Ja wczoraj chyba przeholowałam bo 30 min przy dużym obciążeniu i dziś zakwasy brzucha i pupy... :( Ale tzn że coś się dzieje!

Gość gość
Ja mam z decathlonu, polecam

Gość gość
sporti znam, kupowałam kilka razy akcesoria do roweru, jak chcesz znać moją opinię to pozytywna, na forach rowerowych ludzie często ich też chwalą

Gość KamilaPrawieLapicka
ja polecam jednak rower. w media expert teraz sa fajne wyprzedaze. nie tylko sie ruszasz, ale rowniez ogladasz swiat ;) odswiezasz umysl, masz jakies wrazenia, nie jest to takie jednostajne.

Gość Kroowinka89_
KamilaPrawieLapicka - rowery w media expert?jakim cudem?

Gość KamilaPrawieLapicka
Kroowinko, tak! ;) Tez sie jakis czas temu zdziwilam. I sa nawet spoko marki, np. Indiana. ze swojej strony polecam;)

Gość Kroowinka89_
Kamila - ooo:> musze to sprawdzic. dziena!

Gość galio393
Ja ważyłam 120kg zaczęłam trochę zmieniać swoje życie zaczęłam jeść zdrowo i regularnie ;) suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus na początku chodziłam na spacery bo wiecie taka waga to i stawy siadają ale gdy zrzuciłam do 85kg zaczęłam chodzić również na Jumping na trampolinach;) fajna sprawa co prawda początki bardzo ciężkie ale teraz ahhh to moje hobby! uwielbiam te ćwiczenia a chudnę bardzo efektownie!

Gość gooo3
Bardzo fajnie będzie się zdecydować na skorzystanie z najlepszych rozwiązań dostępnych na rynku, czyli wybranie firmy cateringowej mrrollo.pl. Zdrowa dieta, zgodnie z wytycznymi.

Oxywatt z pewnością przyspiesza regenerację po intensywnym wysiłku. Zauważyłem, że coraz więcej profesjonalnych sportowców i klubów zaczęło stosować puszki z tlenem.