Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez to zauwazylyscie?

Polecane posty

Gość gość

Że dzieci mniej więcej w wieku nastoletnim obracają się o 180 stopni? Niejadek -> łakomczuch, łakomczuch -> niejadek, niegrzeczny ->,grzeczny, grzeczny -> niegrzeczny. W zależności od tego jakie jest w dzieciństwie to w wieku nastoletnim staje się kompletnie inne? U mnie w rodzinie wszyscy to przeszli.

Gość gość
Może nie jest to reguła ale...jednak coś w tym jest , ja sama śmiałam się z tych przesądów i uogólnień do czasu kiedy dzieci nie podrosły, córka jako dziecko była takim typowym aniołkiem teraz w gimnazjum pokazuje pazurki, problemy z nią coraz większe a młodszy syn jako maluch był jak odbezpieczony granat teraz jako 12 latek jest super grzecznym dzieckiem i bardzo dobrze się uczy

Gość gość
No właśnie ja byłam grzeczna jako dziecko, potem zaczełęłam dokazywać. Mój maz jako dziecko podobno był nieznosny, jego brat taki lizusek mamusi. Teraz on jest spokojny, a jego młodszego brata nosi po łatwe pieniądze i rozrywkowe życie. A i jeszcze ze zdrowiem jest podobnie z tego co zauwazylam. Jeśli dziecko się wychoruje potem jest zdrowe jak ryba. Jeśli nie choruje to potem wszystko wychodzi, tak jak w moim przypadku, astma, silne alergie, problemy laryngologiczne, przewlekle zapalenie zatok szczękowych.

Gość gość
Nigdy o tym nie pomyślałam, ale mnie to dotyczy w 100%. Byłam niegrzecznym dzieckiem, jako nastolatka nigdy się nie buntowałam, zawsze dobrze się uczyłam. Jako dziecko niejadek, jako nastolatka łakomczuch. Dokładnie tak jak napisałaś!