Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, korzystajcie z życia na maxa, mówi wam 32 letnia dziewica

Polecane posty

Gość gość

nie przejmujcie sie opinią innych, facetow, zboczencow w sutannach , politykow, matek, ciotek itp miejcie wszystko w dupie, bądzcie sobą, korzystajcie ile sie da ze wszystkiego, nie bojcie sie probowac wszystkiego, macie ochote na seks lesbijski z kolezanką ? to robcie to macie ochote naćpac sie? to sprobujcie lepiej zalowac to czego sie zrobilo niz nie zrobilo, ja cale zycie bylam cnotliwa, bogobojna, spokojna, wzór cnót, grzeczna, kulturalna, żyłam jak zakonnica, nie pilam, nie palilam, nie cpalam, nie puszczalam sie, nie imprezowalam, nic nie robilam, bardzo tego teraz zaluje, nie popelniajcie mojego blędu bo skonczycie tak jak ja, jestem po ''wypoczynku'' w szpitalu psychiatrycznym, od dawna biore leki na głowe ktore niewiele mi pomagają tylko tłumią mózg, emocje, robią ze mnie warzywo ale dzięki temu nie mam mysli samobojczych

Gość gość
Pierwsza sprawa ze nie kazdy chce tak żyć. Druga to naprawdę uważasz ze od tego masz depresję?

Gość gość
Nie od dzis wiadomo ze kobieta bez bolca dostaje pierdolca, popieram autorke.

Gość gość
Chyba na odwrót zniszczycie sobie życie nie warto uprawiać seks przed ślubem i z każdym w którym jesteście w związku bo zniszczycie sobie małżeństwo.

Gość gość
Z tym bolcem to prawda:P Najlepiej byłoby poznać normalnego faceta i założyć rodzinę, ale tacy to gatunek wymarły. Z dziećmi można poczekać i bawić się w 2.

Gość gość
gość dziś Wręcz przeciwnie łatwo jest znaleźć normalnego faceta myślącym o życiu.

Gość gość
Co znaczy imprezowac? nic nie robilas? ja nie latalam az tak po klubach, ale bylam kila razy, na spotkaniach pilam drinki, ale nie budzilam sie nie wiadomo gdzie i z kim. palic nie lubie, cpac nie chcialam, dziewica stara jestem, ale fajfusa w rekach mialam, z facetem sie calowalam, umawialam sie z tymi, z ktorymi chcialam, ale nie ze wsztystkimi do czegos doszlo. Pewnie tez duzo stracilam ale coz.

Gość gość
jak mozna zniszczyc sobie zycie uprawiajac seks ? hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhhahahahahahhahahaa ciomnogrod, boze chron nas od takiej glupoty, zacofania umyslu !!!

Gość gość
gość dziś nie ma nic do śmiechu seks przed ślubem niszczy przyszłe małżeństwo i potwierdzają to kilka badań naukowych, liczba rozwodów, rozwiązłość seksualna psuje małżeństwo.

Gość gość
faceci po 30stce juz nie chca sie zenic, co mowi samo za siebie e bycie dziewica z nadzieja ze 1 raz z mezem moze byc najwieksza glupota bez watpienia i bez uzasadnienia, odmawianie sobie przyjemnosci to glupota, seks niesie wiele i TYLKO same KORZYSCI dla zdrowia psychicznego i fizycznego czlowieka, wiec czemu z tego nie korzystac ... tylko ludzie chorzy psychicznie maja jakies zacofane uposledzone poglady typu "seks tylko po slubie"

Gość gość
gość dziś - lecz sie w psychatryku poyebie !

Gość gość
Ja do samego seksu nic nie mam aczkolwiek zatrzymalam sie na oralnym, bo nie mialam z tego przyjemnosci ;/ Moze nie ten facet. Sesk same korzysci.. o ile partner uczciwie przedstawi badania, HPV nie jest taki zdrowe. Ciaza, jak ktos nie chce, to tez nic fajnego. Przyjmowanie tableten anty to dla zdrowia zadna korzysc. A teraz mnie posluchajcie - wiekszosc Polakow nie jest przystojna ani z wygladu ani charakteru, jakbym trafila na przystojniaka, to by mnei do seksu ciagnelo, a tak to nie. Tyle.

Gość gość
gość dziś idiotko seks niesie negatywnie skutki także dla przyszłego małżeństwa. Nie wspominając, że powoduje też raka zaczynając od nadzerki pozdrawiam

Gość gość
gość dziś wracaj do zakładu psychiatryczne bo ci mózgu chyba przesiąknął seksem jak cały czas namawiasz ludzi co mają ze sobą robić! nie polecam uprawiać seks przed ślubem i to z każdym w którym są w związku bo niszczy przyszłe małżeństwo!

Gość gość
Ja p*****le psycholko od sexu po slubie ide sie poroochac wezme tabletki przed i po bede tez ssac kootasa ,a Na koniec powiem amen :D P.s jesli zaciaze dokonam aborcji ..

Gość gość
Mozna korzystac z zycia i imprezowac ale nie cpac nie palic nie pic alkoholu i nie puszczac sie. Masz nawalowe w glowie i jestes sfrustrowana to nie ma nic wspolnego z byciem wzor cnot.

Gość gość
Autorko, nigdy nie uprawialas seksu i myślisz że to takie fajne. Jestem w twoim wieku i powiem Ci że z tym seksem to wcale fajerwerków nie ma. A zarówno to jak ty zylas, jak i to co proponujesz młodym dziewczynom teraz prowadzić może do problemów psychicznych. Najważniejsze żeby nie popadać w skrajności i we wszystkim zachować umiar :)

Gość gość
Ja p******* jestem facetem mam 31 a moja ma 20 ****** ją po godzinie ,półtora dziennie jest wniebowzieta jej były 22 letni szczaw bzykal ja 5 max 10 i jeszcze ma małego i wy na pewno macie podobne doswiadczenia dlatego ze nikt porządnie was nie w******* p*********e glupoty żal mi was glupie c**y