Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieźle się tu prezentujecie. Panice lekarki prawniczki i prezeski. Nie mam słów!

Polecane posty

Gość gość

Nudne życie musicie mieć co? Maz na budowie, wy kury domowe, w życiu wam nie poszło i musicie się tu wyrzygac. No kur... Nie przyszło by mi do głowy, że osoba wykształcona, kulturalna na dobrym poziomie może wyzywać i dołowac wszystkie inne. Nie rozumiem jakim debilem trzeba być, by na anonimowym forum pisać, że jest się nie wiadomo kim i wyzywać kogo popadnie od zdzir, szmat, durnych krów itp. Narzygane w głowie totalnie. Dno, plebs i patologia. Brak kultury, empatii i człowieczeństwa. Nie oczekuje odpowiedzi na ten topik, bo wiem za wczasu, że posypia sie wpisy z kultura na hardkorowym poziomie "ch... mnie to obchodzi czy durna szmato mi wierzysz, mam 400m dom, bogatego męża i jestem najlepszym prawnikiem w mieście". Kafeteryjna logika. No po prostu wchodze i nie wierze jaka świnia może być człowiek dla człowieka. Karma wraca. Stwierdzamy, że jest tu debilizm do potęgi entej.

Gość gość
a tobie się wydaje że skoro piszę o sobie, że jestem wykształcona i mam świetną pracę to znaczy, że w innym temacie na pewno wyzywam kogoś i mu ubliżam? Jeżeli chcesz wiedzieć to jestem właśnie lekarką na rezydenturze, teraz jestem na macierzyńskim, a na tym forum jeszcze nikomu nie ubliżyłam. Lubię czasem pogadać o czymś innym niż kolki i pieluchy ale gdy widzę, że robi się rykowisko i g.wno burza to po prostu rezygnuję z dyskusji. Kiedyś próbowałam przekonywać i tłumaczyć tym krzykaczkom, że nie mają racji w ten sposób się zachowując ale szybko zrezygnowałam. Tak na marginesie sama też wyzywasz od debili, patologii i dna czyli niczym się od tych pieniaczek nie różnisz aczkolwiek rozumiem twój wnerw, bo po przeczytaniu paru tematów można zwariować. Sama jednak przekonałam się nieraz, że jednak nie wszyscy tacy są, a do pieniaczek i tak nie dotrzesz tylko język zedrzesz.

Gość gość
hahaha pani doktór na kafe :P lekarki to nie mają czasu na kafe a w ogóle ludzie na tym poziomie nawet nie mają pojęcia że takie bagienko istnieje a nawet jak by wiedzieli to by tu nie weszli więc przytkaj ryja zakłamana peezdo pewnie na kasie w biedrze siedzisz i u teściowej mieszkasz

Gość gość
głupia krowa

Gość gość
Kolejny przypadek do zbadania. :D Nazwę cię obiektem nr. "12" i umieszczę w izolatce zaraz obok "Quagmire" :D

Gość gość mordka
Hisol bawisz się w psychologa :D

Gość gość
gość mordka dziś - To mój nowy zawód ale tylko na kafe. :(

Gość gość mordka
Etat dożywotni masz tu jak w banku :D :P Codziennie nowe przypadki :D

Gość gość
gość mordka dziś - Będę się starał kolekcjonować nowe przypadki. :D Na razie najlepszym jest "Quagmire"- obiekt nr 13 :P

Gość gość
ale o co chodzi z tym obiektem? kto nim niby został?

Gość gość
To taka zabawa :P Nie przejmuj się tym

Gość gość
Hisol- świetna sprawa, poprawiony humor mam dzięki Tobie :D No pomysł rewelacyjny: psychologiczna analiza przypadków z kafeterii,można z przymrużeniem oka,można poważnie. ;) O matko,można by książkę napisać... Ale o co chodzi z tym Qua..coś tam? Przegapiłam jakiś temat czy co? O,świetnym obiektem do badań byłaby kafeteryjna Agatka,ale coś ostatnio umilkła... hm... chyba ta druga ciąża nie taka idealna. A zresztą,ona chyba powinna już urodzić,chociaż nie pamiętam kiedy ostatnio pisała,ale spory czas temu chyba .:D

Gość gość
Widac,ze nie masz pojecia, autorko, kto tu wchodzi i dlaczego. Ja np dzięki kafe poznaję nasze spoleczeństwo, normalnie nie mam kontaktu z ludźmi, jacy tu piszą. Dzięki temu rozumiem np. dlaczego tyle osób wybrało taki beznadziejny rząd, dlaczego tylu ludzi pije, skad sie bierze chamstwo na ulicach - itd. Na ogól wynika to z tego, z jakich srodowisk pochodza - dlatego sa tacy, jacy są.