Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam niską samoocene... chcecie zdjęcie?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - Wyraźnie bije od ciebie zawiścią. Ty to musiałaś zostać wiele razy źle potraktowana przez mężczyzn.

Gość gość
22:41 akurat tu się mylisz bo nie wyobrażam sobie byc z kobietą i wytykać jej np z ze cycki za.male.czy nos za.duzy. To by bylo na maksa poyebane. Tacy ludzie są patologiczni. Albo się kocha albo nie. chyba ze by sie zaniedbała wtedy to co innego.Dałbym jej znać ze mi się to nie podoba.Ale nie chodzi o to zeby kogos niszczyc psychicznie, ja nie lubie zadufanych w sobie panienek i tyle.

Gość gość
dziś Tak wiem jest to laska po operacjach plastycznych tak wiem miała zupełnie inną twarz. Ale moim zdaniem na lepsze jej wyszło bo jest ładniejsza.. co do makijażu tapety jak ty tam to sobie nazwiesz, gdybym miała możliwość żeby ktoś mnie malował codziennie jak Ją to bym się nawet nie zastanawiała bo lubię makijaż.

Gość gość
dziś Mhm... nie sądzę. Mam 21 lat nie miałam przed obecnym żadnego chłopaka i nikt mnie nie skrzywdził.

Gość 43 cm w bicepsie
22:52 to oczywiście ja.;) Generalnie nie lubie blondynek ale gdybym mial wybierać miedzy Agnieszka Pilaszewską (z czasów gdy jeszcze grała w Miodowych Latach)a Taka Kim Kardashian to bez zadnych wątpliwości wybrałbym panią Agnieszkę -mój typ kobiety zamiast Kardashianki mojego antytypu kobiety. I prosze nie oceniać mnie po niku , bo to tak jakby oceniać książkę po okładce.

Gość gość
Naskoczyłeś na autorkę jakby zrobiła coś złego. Dziewczyna może być ładna i niezbyt pewna siebie. Wątpię w to, że wszyscy kłamią :D X Musisz popracować nad samooceną bo możesz przyciągnąć jakiegoś psychola, albo być pożywką dla brzydszych koleżanek.

Gość 43 cm w bicepsie
Nie naskoczyłem po prostu nie podoba.mi sie takie pisanie-mam kompleksy bla bla bla (w domyśle -jestem taka skromna bla bla ) a zaraz potem - wszyscy mi mowią jaka jestem piękna .Toż to powazna niekonsekwencja.Tego nie lubię. I jeszcze te Kardashianki nosz k***a oby to był tylko żart :o

Gość gość
Mi się Kardashianka też nie podoba, ale może dziewczyna rzeczywiście ma kompleksy i z jakiegoś powodu szuka potwierdzenia. Warto najpierw zweryfikować z kim ma się do czynienia.

Gość vvszechwiedzący
No wybacz, nie jestem typem dziewczyny która ma w galerii zdjęcia swojego ciała w bikini, bieliźnie czy w kiblu z laskami z clubu w lusterku. Ups :) x nic się nie dzieje ;) lepiej nawet będzie jak w ogóle nie wstawisz a będąc szczerym i bezpośrednim to pewnie bym sobie strzepał kapucyna do twojego zdjęcia