Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy subtelna prostytutka to dobra opcja dla prawiczka 30 plus?

Polecane posty

Gość gość

Upatrzyłem sobie dwie fajne dziewczyny 30, 33 letnią. Obydwie w moim typie i z jedną gadałem. Czy wg was powinienem pójść do którejś z nich?

Gość gość
22:02 - Czemu nie?

Gość gość
A po co masz iść? Zeby nie być prawiczkiem? Myślisz, że jak przestaniesz nim być będziesz szczęsliwszy? Nie będziesz.

Gość gość
Poza tym korzystanie z usług prostytutki to brak szacunku. Do siebie i do kobiet. Nie wchodź w to.

Gość gość
Nie sluchaj kobiet one nie wiedza co to samotnosc

Gość gość
gość dziś - intuicja mi mówi, że będę. Najważniejsze jest umić się cieszyć z małych rzeczy. Carpe Diem. Co zarucham to moje. A z jedną z nich mi się miło gadało gość dziś - Jaki brak szacunku, skoro same wyszły z ofertą. A co do szacunku do siebie, to mam odmienne uczucie. Wydaje mi się, że nie mam szacunku do siebie, bo tak długo zwlekam z pójściem do którejś z nich

Gość gość
Tylko pamiętaj, że jak nagle zesztywnieje i oczy jej staną w słup, to nie nastąpi orgazm, tylko... SUPER-PIERDNIĘCIE :P.

Gość gość
Czemu nie ;) Sex gwarantowany.

Gość gość
Turkuć - mówiłem o subtelnej panience przyjmującej na domówce, a nie o dziwie z burdelu. Poza tym to, co zapodałeś mogło być ustawką na potrzeby radia

Gość gość
dzis kobiety tak sie prowadza ze roznica miecy dziwka a zwykla dziewczyna zaciera sie

Gość gość
Racja yeraz juz nie ma różnicy bo wszystkie ubieraja sie jak kurwy i daja dupy w zamian za korzysci materialne bo rozumiem jeszcze jak kobieta bzyla sie z kim popadnie bo lubi ale żeby miec sponsora zabrał na impreze postawił kino drinka to tak samo kurestwo

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość gość
Subtelna prostytutka jest tak samo realna, jak smaczne łajno.

Gość gość
Pewnie, że dobra opcja! Tylko dopilnuj,żeby zdezynfekowała otwory po poprzednim kliencie i dymaj śmiało!

Gość gość
Musicie szukać a nie użalać się. Np. w seks-anonse24.pl możecie chętne baby znaleźć

Gość gość
gadałeś z jedna, i zmarnowałeś jej czas. juz cie nie przyjmie. prawdziwy facet dzwoni , umawia sie, roocha za kasę, dziękuje, i to jest prawdziwy klient a nie jakies popychadło niezdecydowane , stalker i obserwator zdjeć. zabij sie smieciu.