Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żylaki :(

Polecane posty

Gość gość

jak sobie z nimi radzić? pojawia mi się ich coraz więcej

Gość gość
A co powiedział lekarz flebolog?

Gość gość
U mnie się trochę poprawiło, kiedy zaczęłam ćwiczyć, ale też nie były to żylaki, a po prostu pakączki

Gość Adreni
Moja mama kupiła jakiś czas temu krem Varive, ma naturalny skład, a bardzo sprawdza się przy problemach z żylakami. Dzięki temu, że uszczelnia naczynia krwionośne i usprawnia przepływ krwi przez nie żylaki stają się zdecydowanie mniej widoczne.

Gość gość
W mojej rodzinie żylaki to duży problem, zaczęly mi się pojawiać bardzo wcześnie. Boje się że moja córka też będzie je miała więc kupiłam jej podkolanówki przeciwżylakowe, które łagodzą problemy związane z początkami niewydolności żylnej. Zamawiam je na http://e-sklepmedyczny.com.pl/pl/. Są bardzo dobre, lekarz mi je polecił

Gość gość
No dobrze , dopler żył - jeżeli pokaże niedrożnośc to co? juz trzeba zapisywac się na operację? Czy można jakoś bez operacji wspomóc swoje żyły?

Gość ekirtka
ja przez długi czas męczyłam się z żylakami, każde lato to był to dla mnie koszmar ponieważ nie mogłam pokazywać nóg, aż w końcu zdecydowałam się coż z tym zrobić, poszłam do lux medu na konsultacje, lekarz skierował mni ena skleroterpię, zdecydowałam się, zabieg praktycznie bezbolesny, żałuję tylko że tak późno zdecydowałam się na zabieg.

Gość gość
Ja kupuję pończochy i rajstopy przeciwżylakowe w http://www.cezmed.com.pl/ i bardzo dobrze mi się sprawdzają. Jak dla mnie jest to świetna terapia przeciwżylakowa, bo czuję, ze obrzęk i ból nóg znacznie sie zmiejszył odkąd je stosuję.

Gość figlufka
ja nie wierzę, w żadne rajstopy, kremy itp. długo się zastanawiałąm jaką metodą mam wybrać, zdecydowałam się na skleroterapię w lux medzie, zabieg bezbolesny, mało inwazyjny bo następnego dnia mogłam wrócić do pracy, więc bardzo polecam.

Gość tytusiama
Na pewno kup sobie maść znieczulającą http://naporost.pl/ Warto też iść do lekarza i kosmetyczki. Może jakieś zabiegi uratują sytuację.

Gość gambinka
maść na żylaki nie pomoże, przerabiałam już to zdecyduj się po po prostu na zabieg, ja robiłam sobie skleroterapię na żylaki w profemedzie i jestem zadowolona z efektu.,

Gość gierejka
ja uważa, że skleroterapia jest bardzo skuteczną i mało inwazyjną metodą leczenia, po zabiegu od razu możesz następnego dnia zacząć normalnie funkcjonować.

Lekarz migiem, musi sprawdzić drożność żył i podjąć decyzję o operacji, która, jeśli żylaki zagrażają życiu, jest refundowana przez NFZ, więc warto skorzystać.