Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on to robi?

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo szczęśliwa ze swoim facetem. On miał nieudane związki i ja również , oboje mamy dzieci. Szukamy mieszkania i naprawdę poważne myślimy o wspólnej przyszłości. Wiem, że kobiety się nim interesują, z resztą nie ma się co dziwić... Nie sprawdzamy się nawzajem, choć ja bez słowa wszystko mu mówię i pokazuje. Dziś nie chciał odczytać wiadomości... Była od jakiejś "Magdy"... Bardzo się zdenerwowałam, bo zawsze twierdził że z nikim nie pisze, że nie kręci go to itd... Przyznał że z nią pisze, bo lubi poflirowac z dziewczynami... Przysięgał mi na swoje dzieci , które bardzo kocha, że nigdy mnie nie zdradził i nie zdradzi, że nawet się z nią nie spotkał. Poprosiłam by pokazał mi te wiadomości ale nie zrobił tego, bo powiedział , że bym się bardzo zdenerwowała. Nie wiem co o tym myśleć, nigdy bym go o to nie posadziła , bardzo mu ufalam. Myślę że faktycznie się nie spotkali, bo jednak cały czas jak nie jest ze mną mamy kontakt. Ale czy faceci potrzebują takich wrażeń? Musieli ostro kręcić skoro mi tego nie pokazał. Wiąże z nim przyszłość, kocham go i wiem że on swoją też ze mną wiąże. Ale teraz się pogubilam. Bardzo wiele rzeczy dlla niego poświęciłam, nawet kontakty z rodziną. Jestem w kropce.

Gość gość
Po co tak ciagle podkreslasz ze on cie kocha i wiaze z toba przyszlosc? Chceszto wmowic sobie czy nam? Jego czyny swiadcza o tym ze potrzebna mu jest darmowa kuchrka i sprzataczka - nic ponadto!

Gość gość
taaaa, tak cie kocha, ze szika wrazeni u innych. Ty jestes glupia czy tylko udajesz?

Gość gość
on cie kocha ale tylko w twoim ograniczonym móżdżku, a w swoim już widzi cie inaczej :D