Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedne, tępe angielskie świnie będą musiały pójść do pracy, koniec tłumaczenia,

Polecane posty

Gość gość

że pracy nie ma bo Polacy zabierają :D:D Wcale mi ich nie żal.

no potem anglicy mysla o polakach jak o pasozytach ze wschodu, a nie jak o normalnych ludziach z innej kultury i innego kraju, dzieki wam polacy rodacy, smiecie p********e bakterie ktore trzeba wyplenic.

Gość gość
Jeżeli rzeczywiście tak myślą, to dzięki takim dziadom jak ty. Tylko cały czas na kimś żerujesz, zawodowy pasożycie. Jesteś nikim, a masz się za niewiadomo kogo. To takie zera jak ty robią złą opinię Polakom u Angoli. Którzy swoją drogą są leniwi i tępi i bez imigrantów ich kraj padnie, bo zabraknie wykwalifikowanej siły roboczej i specjalistów.

Gość gość
Wyżej sracie niż duupę macie ? :P Poczytajcie co Angole piszą o was, jak was lubią :D Dobrze im tak, będzie bieda, na to zasługują.

Ta ta, to nie ja przyjezdzam do anglii ciagnac funty z angielskiej gospodarki i jeszcze potem ponizam angoli za to ze mi daja funty i mowie ze wszyscy anglicy to debile, no kvrwa debilu xD. No zabraknie sily roboczej, mowa o taniej sily roboczej, bo tylko polacy robia za najtansza sile robocza w europie, dodatkowo jestescie porownywani w tym kraju do rumonow z rumunii, wiec nie do mnie miej pretensjke ty s****wojadzie, polacy tu sa od 15 lat a ja jestem od 2 lat i jak przyjechalem to juz na dzien dobry widze jakie polacy to s****wo ze wsi tepaku tepy.

Gość gość
Ja np. pracuję, ale takie beneficiarskie angielskie dziady i tak na mnie krzywo patrzą. Jak emigrantów wypędzą to bedą musieli ruszyć leniwe doopska do roboty.

Gość gość
Nie ciągnę funtów, pracuję, więc mi płacą. Nie chcą płacić ? To niech mnie zwolnią. I tak planuję powrót do Polski. :P no ale oni nie śmieją się odezwać prosto w twarz :D

Prawda jest taka, ze tutaj przed polaczkami to anglicy mieli raj, przyjechali polacy pokazali co potrafia, bo my sie pracy nie boimy, i dzisiaj angol idzie do fabryki i musi przez polakow wyciskac 15 razy wiecej, polacy j3bia anglikow, anglicy j3bia was, office robia sobie party dla siebie grube premie na siebie wydaja, a potem daja polaczkom to co zostalo do jedzenia, jak psom, ale polaczek sie jara, bo mu angielski panicz dal cos czego nie mogl zjesc :D🖐️# to piosenka o was hahahahah https://www.youtube.com/watch?v=BfpfmIM3ank

Oni cie nei wywala, bo cie j3bia jak biedaka, i maja na takich polaczkowatych biedakach wiecej pieniedzy dla siebie, wiec dlaczego mieliby tracic karme do koryta ty jebany idioto xD.

no wracaj idioto bedzie wiecej miejsca dla normalnych polakow a nie tych hipokrytow jak ty, nahapales sie to wracasz zlodzieju, to ty okradasz angielska gospodarke nie ja cepie j3bany

Gość gość
Oj nie powiedziec w twarz prawde / to , co mysla? :P woleliby lykac kal Arabow jak polskie modelki:D

Gość gość
Anglicy,Francuzi....Holendrzy....Szwedzito "nacje" na wykończeniu. Wielki Architekt Nowego Porządku szykuje ich ostateczne rozwiązanie.Powstanie w ich miejscu społeczeństwo stanowiące odpowiednią mieszankę rasy białej,żółtej o resztki białej. Reszta zostanie wyeliminowana. Wielkie potęgi kolonialne,narody słynące z podbojów poniosą za swą przeszłość karę dezintegracji biologicznej i kulturowej.

Gość gość
My Brytyjczycy celowo wyszliśmy z UE, bo nie mamy zamiaru płacić wysokie składki na Polaków. Ci co są tutaj mogą zostać jeżeli pracują dobrze i tanio. Reszta won!

Gość gość
gość dziś Wątpię byś był za kogo się podajesz ale gdybyś był to odpowiedziałbym ci tak-Nie będziecie płacić składek na Polaków to będzie płacić składki i robić na innych...z całego świata. Zobaczysz. Już koniec z wami. Zostaniecie w******** i jeszcze będzieci płakać za Europą.Daliście się wrobić w grubszy numer. Zobaczysz jakie eksperymenty społeczne was czekają.

Gość gość
Eksperymenty nie tylko społeczne :P

Gość gość
gonią , pryszczate , brudne polskie przybłędy.

Gość gość
to nie jest tak, ze anglicy nie pracuja bo polacy im prace zabieraja, tylko polacy jako tania sila robocza zanizaja stawki, bo dla nich 7,50f za godzine to jakby pana boga za nogi zlapali! nic tylko pracodawce po stopach calowac, dziekowac za taka wysokoplatna prace i robic najlepiej wykazujac sie jak sie to potrafi, za 3 innych :O anglik bez polaka nieowlinika zrobilby to samo za GODNA tutaj zycia -place, a nie jak polak, ktory tu przyjezdza tylko by biadujac jak dziad w wynajetym pokoju 7 osobowej ekipy i zrac najtansze zarcie z ASDY zaoszczedzic ile sie da i wrocic po 3-5 latach do polski chelpiac sie swoim bogactwem :O