Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, mam pytanie o prawo jazdy

Polecane posty

Gość gość

Zdalam prawo jazdy kilka miesiecy temu. Mam 2 dzieci i ze wzgledu na nie zapisalam sie na kurs... i teraz boje sie jezdzic z nimi dalej niz po naszej malej miejscowosci ! Mam zielony listek z tylu, ludzie uwazaja na mnie.. W piątek muszę jechać z dziećmi do lekarza - 70 km od domu. co prawda caly czas tylko autostrada, ale panicznie boje sie zjazdow.. Czy ktoras mama tak samo miala?

Skoro się tak boisz to nie powinnaś jechać. Zacznij od jeżdżenia z doświadczonym kierowcą obok.

Gość gość
Jestes peezda

Gość gość
Dlaczego boisz się zjazdów? Czekasz aż będzie luka i się włączasz. Grunt to dobra widoczność, więc dobrze ustaw lusterka boczne i po problemie.

Gość gość
najgorsze na drodze sa takie typiary, baby co wsiadaja za kolko i jezdzic nie umieja, tez jestem kobieta i kierujac zawsze klne wstretne bezmyslne baby, nigdy nie patrza w lusterka, wymuszaja, i nie zjezdzaja z lewego pasa jadac 80 km/h bo nie korzystacie z lusterek. blagam cie nie wsiadaj za kólko, niech cie ktos zawiezie!!!!!!! to takie powoduja wypadki!! zawsze jak kieruje i maz siedzi obok to zawsze, zawsze cos na drodze wyskoczy i dre sie nosz k****a napewno kieruj***aba! a jak ! siedzenie pszysuniete na maxa, glowa w kierownicy i obie rece mocno trzymajace kólko, masakra!!! a i jeszcze jedno takie jak ty sA nakgorsze bo mysla , ze maja jakis tam listek albo kuba, janek, marysia w aucie i heja wszedzie pierwszenstwo , a taki wal ja tez jezdze z dzieckiem i jestem na drodze kierowca a nie matka!!!!!!!!!!

Gość gość
Otóż to! Ostatnio jedna picza by we mnie wjechała, bo nie zatrzymała się aby ustąpić pierwszeństwa...powód? Bo ona nie jest z tego miasta i nie zna ulic w związku z czym nie wiedziała, ze tam musi ustąpić:O no koorfffa, a znak ustąp pierwszeństwa stoi jak byk...wrrrrrrrr

Gość gość
Dasz rade, te co się mądrzą, to już zapomniały jak było na początku. Im więcej będziesz jeździć, tym będzie łatwiej :-) Trzymam kciuki, dasz sobie radę :-)