Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy umówiłybyście się z takim facetem? opis

Polecane posty

Gość gość

Wzrost 175, waga 72, wykształcenie tylko politechniczne (nie prawnik ani lekarz), zarobki 2800 netto. Jaki musiałby być?

Gość gość
Źle sprecyzowane pytanie. Nie jaki musiałby być.... Ważne jaki jest! Nie można udawać kogoś, kim się nie jest

Gość gość
miec fajna twarz, glos i byc ciekawy w rozmowie

Gość gość
Moim zdaniem, to co wymieniłeś w,, opisie " choć dla jednej części dziewczyn jest pozornie ważne, tak dla drugich, to drugoplanowa informacja. Wzrost... Ja jestem w miarę wysoka, więc teoretycznie zwracam uwagę na to, czy mężczyzna spogląda na mnie z góry ;) waga- są gusta i guziki. Jedni lubią gdy facet ma trochę ciałka, drudzy, kiedy można na nim zawiesić część ubrań ze swojej szafy... Czyli podsumowując wygląd. Ważne abyś dbał o siebie. Bez względu na to, czy jestes przystojny, czy nie. Kariera, zarobki i wykształcenie. Hm... No o nieuku nikt raczej nie marzy, ale według mnie- jeśli komuś nie szło w szkole, nie powinien byc przekreslony. Ważne by nie mówił od rzeczy. Aby miał świadomość, jaka wiedzą dysponuje. Jeśli się nie znasz, nie wypowiadaj się. Ale to nie znaczg, że nie powinienes mieć swojego. zdania. To przyciąga uwagę. Jeśli facet nie jest jak chorągiewka na wietrze. Zarobki? Nie trać na głupoty. Nie kolegi dziewczyna na gościa który szaleje zaraz lo odebraniu wypłaty, a potem reszta miesiąca, to jedna wielka głodówka. Jeśli chodzi o charakter. Otwarty, zabawny, pewny siebie, kulturalny, ale z jajem. Dżentelmen. Facet przede wszystkim powinien być Przyjacielem dla swojej kobiety. Wsparciem i podporą. Nie powinien nieodowiednio żartować z niej przy innych. dobrze by było byl zgodny z dziewczyną. Ale mial swoje zdanie. Jednak najważniejsze by był sobą...

Gość gość
Ja nie bo za niski sory

Gość gość
facet jak facet, czemu nie

Gość gość
kuźwa, znowu jakiś zakompleksiony, biedny przykurcz? więc odpowiadam - takich jak ty jest mnóstwo i znakomita większość znajduje sobie kobiety. z tym, że to nie będzie gigi hadid, nastaw się na to...