Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta cud, trener jeszcze lepszy.

Polecane posty

Gość gość

Siemaneczko! Znajoma poznała mnie z trenerem osobistym i jednocześnie wykwalifikowanym dietetykiem, który obalił wszystkie moje "teorie" na temat diety, które w sumie uprzednio stosowałam. Np fakt, że nie można cały czas wciągać sałatek... bo to rujnuje metabolizm! Macie jakieś doświadczenia z trenerami, którzy NAPRAWDĘ wiedzieli co robią??

Gość gość
Tak, ja miałam dietetyka, który nawet od czasu do czasu pozwolił mi sobie z dzieciakami na kebaba wyskoczyć...

Gość gość
Podobno niezbędna jest jednak odpowiednia ilość kalorii i nie wolno przesadzać ze zbyt małą. Kiedy ja postanowiłam przejść na swoją dietę, którą sama gdzieś znalazłam w internecie- jedząc tylko sałatki, to po paru miesiącach podczas konsultacji ze znajomą dietetyk, gdy ta robiła mi analizę składu ciała- okazało się, że jestem niedożywiona. Ustaliła mi nową dietę, dzięki której jestem najedzona i mam dużo energii. A i kebaba czasem można zjeść na legalu! Więc zajdę czasem po pracy (zazwyczaj w piątek), do galerii np. arkad wrocławskich(bo mam po drodze) i zamówię sobie w sevikebab jakiś zestaw z kaszą i sałatką... a czasem nawet zaszaleję i biorę frytki! To już chyba tradycją można nazwać :D

Gość gość
Masz dobrą tradycję :D A poważnie mówiąc: czekolada i czipsy- nie, ale dobry kebab uzależnia :D:D

Gość gość
hahaha to prawda!

Gość gość
Dieta powinna być odpowiednio dobrana do naszych potrzeb, a jej składowe odpowiednio zbilansowane. Tylko prawidłowy dobór diety jest gwarancją zmiany i zdrowego trybu życia. Większość diet powszechnie stosowanych czy dostępnych w internecie jest źle ułożona i nie warto się nimi zajmować. Polecam przeczytać http://brukselki.pl/

Gość gość
Dobrze prowadzić dietę można wspólnie z mrrollo.pl, gdzie można dostać zawsze dobrze przygotowane posiłki.

Gość dsmajdvh
Dieta jest ważna, można sobie ją ustalić z www.dietetykwarszawa.pl, a potem również udać się na siłownię. Ja tak robię i jest to doskonałe połączenie.

Gość cudownie781
Ja dietę układam sobie sama;) przyjmuję dodatkowo suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niej mój apetyt się zmniejszył i podjadanie między posiłkami to już przeszłość! oczywiście ruszam się dużo;) chodzę na jumping na trampolinach i basen;)