Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryszard urban

sheba

Polecane posty

Gość ryszard urban

co myslicie o sheba ? Śmierdzi z tego strasznie ale moje koty koty to uwielbiają....... Dostają dodatko wieczor jedna na pol oczko.gif cena mi pasuje i dostepnosc tez.Ja tego nie jem tylko kotki wiec jak im smauje to ja bede upowac.sa zadowolone po zjedzeniu sheba

Gość maria wojtasz płochow
Mokra karma da kotów firmy sheba jest rewelacyjna, moja kotka miala okazje wypróbować ostatnio jedną z saszetek i zjadla ja doslownie w minute. Karma pysznie pachnie, ma pelnowartosciowy sklad i mile dla oka opakowanie. Moja Nela zasmakowała w króliku usmiech.gif

Gość jozef sydorko
Moje kociaki a jest ich 5 nie dają spokojnie otworzyć opakowania a jak już dostaną co chcą wciągają w mgnieniu oka usmiech.gif bardzo smakuje im karma sheba usmiech.gif cena dobra, sklad idealny, dostepnosc dobra

Gość maria wojtasz
Moj kot bardzo lubi produkty sheba zawsze jak mu kupuje to je ze smakiem lubi wszystkie rodzaje moim zdaniem produkty sheba sa dobre i polecam kazdemu, kot napewno je polubi.

Gość wojtek płochow
Mój Kocurek uwielbia shebe delicato. Jest raczej wybredny jeśli chodzi o gotowe mokre karmy. Ale ta karma wyjątkowo mu smakuje , gdyby umial mowic powiedzialby pewnie, ze rozplywa sie w pyszczku hihi. Nie ma problemu z pogryzieniem zaspakaja jego apetyt. Nie ma problemu z trawieniem .super karma

Gość gość
Moje wola whiskas lub felix.

Gość kociara5454
Wybierając karmę, trzeba zwracać uwagę przede wszystkim na jej skład. Niestety, większość tańszych karm dostępnych w sklepach nie zachwyca pod tym względem - prawie w ogóle nie mają mięsa. Lepiej zamawiać przez internet - można tak kupić naprawdę porządne karmy w dość rozsądnych cenach. O doborze karmy można sobie też poczytać tu: http://zoorele.pl/jaka-karma-dla-kota-ktora-wybrac-na-co-zwracac-uwage/ . Warto zajrzeć, jeśli komuś faktycznie zależy na zdrowiu i dobrym samopoczuciu zwierzaka.

Gość Demonija
moj kotek bardzo lubi ta karme a najbardziej wersje z królikiem szczerze polecamy ma po niej milusia siersc

Gość gość
Mam 5 kotów, każdy w innym wieku więc każdy dostaje jedzenie dopasowane do jego potrzeb. Cena jest dobra, ale ważniejsze jest to że moje kotełki bardzo uwielbiają każdy rodzaj jedzonka od Sheby :)

Gość gość
Moje kotki uwielbiają jedzonko Sheba :) dostają odpowiednie porcje, które są dopasowane do ich potrzeb. Każdy ma inne wymagania więc staram się je spełniać, bo wiem jak ważne jest zdrowe i odpowiedzialne żywienie kotków. Zwierzaki wprost uwielbiają Sheba i nie chcą jeść nic innego. Nie mają żadnych problemów z trawieniem, mają dużo energii, zdrowe zęby, lśniącą sierść i nie śmierdzi im z pyszczków, co zdarzało sie po innych karmach. Moje kotki polecają karmy Sheba :) :) :)

Gość gość
Mam jednego kotka (kocurek). Odkąd jest u mnie dostaje karmy Sheba. Bardzo mu smakują, jak dotąd nie miał żadnych problemów z żołądkiem ani trawieniem. Ma lśniącą, puszystą sierść, zdrowe ząbki. Jest energiczny, przy jego miejscu na jedzonko ma miseczkę ze świeżą, czystą wodą, bo to również jest bardzo ważne. Polecam karmy Sheba, bo patrząc na mojego kotka on by tylko to kupował i tylko to chce jeść :) Zaufałem tej marce i wiem że to jest odpowiednie jedzenie dla mojego kotka :)

Gość gość
Polecam karmę Sheba Selection. Mój kocurek ją uwielbia. Dostaje również inne rodzaje ale ta jest jego ulubiona :) Kocurek wylizuje sos co do kropelki, nic sie nie zmarnuje :D Cały czas domaga się więcej :) wiem że to dobry wybór dla mojego kotka, który jest zdrowy i bardzo energiczny :)