Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Co dzisiaj na sniadanie jecie? :P

Polecane posty

Wczoraj znalazlem w miescie chyba jedyny sklep w centrum z warzywami, jajkami owocami itp. typowy jak na ryneczkach w polsce, ktrego obsluguja anglicy i do ktorego chodza anglicy, reszta sklepow to ogolnie sa przejete przez indiancow i pakoli u mnie w miescie, masakra nie? Nie wspomne juz ile tutaj sie namnozylo restauracji z kebabami czy indian, nie mowie ze wszystkie sa zle, ale tylko 2 sa dobre a jest ich tu okolo ze 20-30. Z czego kiedys bylem w jednym pakolskim fish n chips u mnie w miescie, w pracy w cudzyslowie, to pakole tam robili pakol byl menadzer p********y chvj mi o allahu p******il xd, a polka byla wlascicielka, niezle co.

Wiec ja dzisiaj popelnie zbrodnie a mianowicie sprobuje z tego sklepu 2 jajeczka sadzone, do tego pomidorki koktajlowe i czekolada badz kakao, i tez sobie wezme jakies bulki z bialym serem i jakies ogorki do przegryzki, hehe. Mam ochote na tunczyka, ale kvrwa wszedzie gadaja ze szkodzi dla mnie jest syty dosc....

Gość gość
Parę łyżek płatków górskich i garść śliw wedzonych, do tego mleko 0,2 %:)

A pozniej jade na rowerek, bo po wczorajszej przejazdze na moim wheeler cross 6.3 nawdychalem sie troche tlenu, ze pierwszy raz od dawna palac papierosa myslalem, ze sie zrzygam :O.

szczerze powiedziawszy to wolalbym sobie te jajka na grillu zrobic nie na tluszczu na patelni. Tluszcz moj wrog, nawet ten z oliwy z oliwek nie chce.

Gość gość
A ja wlasnie specjalnie jezdze raz w tygodniu na targ do ciapatych. Duzo lepsza jakosc warzyw, owocow, miesa niz w normalnym sklepie. A ceny, nawet dyskonty nie moga z nimi konkurowc.

Gość gość
Serek wiejski light, pół bułki z oliwkami, rzodkiewki.

Ja nie mowie, ze pakole (nie lubie jak polaczki mowia na nich ciapaci, wiekszosc nawet nie wie skad to slowo sie wzielo), maja zle sklepy, ale to jest naprawde troche przygnebiajace, jak z kumplem ide za miasto chce nam sie pic, znajdujemu sklep a tam pakol. Jestem gdzies na innym osiedlu, wchodze do sklepu a tam pakol. A tutaj akurat maja dobre i to jest chyba jedyny w miare angielski sklep warzywno-owocowo-nabialowy, gdzie sa anglicy, a nie pakole...

wy za to jestescie bladzi, jakie to slowo ciapaty jesto brzydliwe, to nie ci ciapaci sa obrzydliwi, a ci co tego slowa uzywaja i to slowo, zaraz sie zrzygam chyba :O

Gość Łopuszanska
ja porzadna owsianke z owocami, zurawina suszona, nasionami chia i miodem bo potem jechalam moja Indiana az 15 km do pracy,wiec musialam miec sile;)