Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

licytacje zabawek z anglii na fb!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, siedząc w domu z dzieckiem chciałabym zająć się wystawieniem na licytację zabawek z Anglii, co ostatnio można spotkać. Tylko nie wiem kompletnie jak to zacząć? Skąd wziąć zabawki, może ktoś coś podpowie?

Gość gość
Może popytaj znajomych jeśli masz w Anglii?

Gość gość
A oni nie zbierają tego po śmietnikach? Serio pytam.

Gość gość
Wątpię żeby ktoś wyrzucal markowe zabawki w bardzo dobrym stanie (w większości) na śmietnik..

Gość gość
a właśnie, że wyrzucają. Ja mieszkam w Anglii i zawsze zabawki wystawiam koło śmietnika (tzw. wystawka) i zawsze ktoś weźmie. I są to zabawki w idealnym stanie, które znudziły się mojemu dziecku. Tutaj większość tak robi. Mogłabym je sprzedać przez intenet albo na car boot sale ale nie chce mi się w to bawić.

Gość gość
Mimo wszystko nie są ze śmietnika, a z "wystawki" . Można w naprawdę dobrych cenach upolować fajne zabawki ;)

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Czyli ze śmietnika. W lumpeksach widywałam takie, istotnie, markowe, za grosze... Nie dajcie się wkręcać.

Gość gość
No ok,co nie zmienia faktu że można fajne zabawki złapać w całkiem fajnych cenach niekiedy.

Gość gość
Ale to jest coś, co leżało jako śmieć. Każdy mógł na to nasikać, czy zrobić jeszcze coś gorszego. Nie kupiłabym czegoś z takiej aukcji z UK. Ale ludzie się rzucają jak nienormalni.

Gość gość
Oj kurczę bez przesady, przecież byłoby widać i czuć takie rzeczy , a jak coś jest jak nowe to nie wierzę w to, nikt mi nie wmowi takich rzeczy

Gość gość
Ja mam mieszane uczucia, chociaż niektórzy mówią że nigdy by takich zabawek Noe kupili a po lumpach latają i to dopiero jest Meksyk bo w ubraniach różne Syfy siedzą a po maskotkach Czy po elektroniczny ch byłoby widać, bo były by zepsute.