Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga9

Żona jaka pownna być?

Polecane posty

Jak powinna być dziewczyna, aby mogła zostać waszą żoną fizyczność, charakter itp. Bez czarnego humoru

Gość gSoYśLć
specjalnie nie będzie to miało i tak żadnego większego znaczenia jeśli jegomość małżonek zechce cię zdradzić

Gość gość
Tak ze szczegółami ci nie napiszę o aspektach wyglądu, bo nigdy nie szukałem ideału i nigdy nie rozglądałem się i nie zamykałem w kategoriach "biust taki a taki, wzrost tylko tyle i tyle, włosy takie i takie". Posiadam swoje ogólne preferencje, ale jest naprawdę szerokie spektrum kobiet których fizyczność jest dla mnie pociągająca. Jedyne co mi się naprawdę nie podoba to nadwaga. Sam jestem szczupły. Co jeszcze? Może wyjątkowo drobna, anorektyczna budowa ciała. Charakter: nie zapatrzona w siebie egoistka, która potrafi dawać a nie tylko brać, niezmanierowana(taki typ księżniczki która wymaga wiecznej atencji i biegania wokół niej), troskliwa, WIERNA!, empatyczna, niekonfliktowa o pogodnym usposobieniu. W sumie standard, ale ciężki do znalezienia.

Gość gość
Co za wymagania. Wierna,lojalna,troskliwa. A ty moze bedziesz to tylko ODWZAJEMNIAC? Czy też nie zawsze, w zależności od humorku?

Gość gość
Co za wymagania, w sensie że za duże? Dla mnie to są zwyczajne wymagania by stworzyć satysfakcjonującą i trwałą relację. Nic z kosmosu. Problem często jaki widzę, że stawiacie szereg wymogów dla nas, a jak ktoś spróbuje coś od was wymagać to stawiacie się przysłowiowym okoniem. No bo jak on może chcieć coś ode mnie? Ma mnie akceptować taką jaką jestem a to ja mam wymagać!

Gość gość
Mądra, wierna, pogodna. Mąż- mądry, wierny , pogodny.

Gość gość
chetna do bzykania zawsze gdy mam ochote i nibrzydzaca sie robic loda i polykac sperme