Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie żele do paznokci?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Chce zacząć robic sobie żele, ale nie wiem jak sie do tego zabrac. Czy mozecie podpowiedziec mi, jakie dokladnie produkty sa potrzebne, jakie żele? W jakiej kolejnosci trzeba to wszystko nakladac? I jaka marke polecacie? Jestem totalnie zielona w tym temacie, wiec prosze o wyrozumialosc i pomoc!

Gość gość
Tez chetnie poczytam. Wlasnie moje paznokcie mają odpoczynek od hybryd i myslę, czy by nie zaszaleć wlasnie z żelami

Gość gość
Hm,nie chce tutaj eseju wypisywać, bo jednak opisanie tej metody troche zajmuje czasu :P Ale np. tutaj: http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/stopy-rece-paznokcie/paznokcie-zelowe-jak-je-zrobic-jak-zdjac-paznokcie-zelowe-krok-po-krok_41097.html mozesz sobie poczytac jak to wygląda i przy okazji masz filmik z instruktażem :) Z żeli chwalę sobie Em nail- nie ma z nimi żadnych niespodzianek podczas nakladania czy noszenia.

Gość gość
Mysle, ze dziewczyny podaly bardzo pomocne linki, ktore rozwieją twoje watpliwosci. A wspomniane wczesniej EM Nail- kupilam od nich kilka żeli Glamour. Jestem zadowolona- trzymają sie i nie sprawiają trudnosci podczas nakladania.

Gość gość
Dzieki za podpowiedzi- linki przejrzałam. Na pewno sie przydadzą. Markę Em Nail- rowniez sprawdzę, ceny mi odpowiadają :)

Gość olgaoglaolga
Ja teraz korzystam tylko z colorgeli od OPI, ta jesienna kolekcja przypadła mi do gustu, więc nie zamierzam nawet zmieniać firmy. Paznokcie maluje srednio co 2 tygodnie.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie dobrych żeli, topów i lakierów do paznokci to polecam wam zajrzeć na stronę www.makear-trojmiasto.pl Zamawiam ich rzeczy od dawna. Mają szeroką ofertę i dobre jakościowo produkty.