Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy znacie jakieś leki które naprawde powodują chudnięcie ? mogą być na recepte

Polecane posty

Gość gość

moge miec dowolny lek z apteki nawet na recepte bez recepty... który ? podobno leki na astmę ktorych uzywają niektórzy kulturysci, stosują je nawet dzieci wiec kuku sobie nie zrobie ? musze natychmiast stracic body fat, nie jestem otyła ale mam za duzo tłuszczu, brzydzi mnie moje sadło na brzuchu, zadne cwiczenia nie pomagają i mam dosc, a glodówka nie wchodzi w gre

Gość gość
Też bym chciała wiedzieć

Gość gość
nie ma zaakceptuj taką jaka jesteś tłuszcz nie jest zły wręcz dobry dla organizmu.

Gość gość
Ten lek na astmę to Salbutamol, kulturyści stosują podobny Clenbuterol (niezarejestrowany w Polsce), podobno działa cuda, w ciągu kilkunastu dni tłuszcz znika w oczach (ale nie spalają się mięśnie tylko sam tłuszcz), skutki uboczne to drżenie rąk, szybkie bicie serca, sama nie stosowałam. Kiedyś były te wszystkie tabletki Meridia itp ale nie mam pojęcia skąd to wziąc, w Polsce wycofane.

Gość gość
co za idiotki chcą się odchudzać do anorektycznej budowy ciała idiotki i desperatki.

Gość gość
NIE MA takich lekow. NIE intnieja. Gdyby byly, to nie byloby grubasow. Nikt nie che byc gruby, kazdy zaplacilby slone pieniadze, zeby byc szczyplym po polknieciu tabletki. Sa jednynie srodki ktore TROCHE pomagaja opanowac glod. To wymienione leki. Jednak na pewno NIE dzialaja na wszystkich. To po pierwsze. Po drugie: sa BARDZO SZKODLIWE, u niektorych osob powoduja SMIERC, czasem niszcza watrobe, czasem nerki, czasem dzialaja na psychikie, czasem na serce - zalezy jaki lek i jaka osoba. Dlatego sie ich nie przepisuje i dlatego sa niedopuszczone w Europie. NIE MA srodka na odchudzanie poza... glodem, cwiczeniami i silna wola.

Gość gość
proste, nie żreć tyle,

Gość mani284
hmmm nie ma czegoś takiego że same branie tabletek spowoduję że będziesz chuda.... Sama przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl ale również jadam regularnie oraz ćwiczę, biegam co 2 dzień po 5km a w weekend basen;) schudłam już 14kg w 2 miesiące !

Gość marzenKaMI
jasne że są co za gadanie pierdół że nie ma... to że ktoś chce schudnąć za pomocą tabletek to jego wola i nie trzeba od razu tego hejtować...każdy decyduje za siebie i bynajmniej leki te brane z głową nie zaszkodzą, z resztą sama stosowałam, znam uczciwego faceta z resztą u którego zamawiam i jest wszystko ok z resztą sam mi ułożył właśnie taki tzw. cykl tabletkowy bo nie wiedziałam jak brać a z tego co sie zorientowałam to gość właśnie prowadzi kulturystów stąd też ogarnia temat

Gość marzenKaMI
polskie apteki z tego co wiem: salbutamol właśnie w tabletkach i novothyra zagraniczne apteki : clenbuterol(to właśnie co też kulturyści stosują), adipex, t3... może i jest coś więcej ale nie wiem, no i np. hormon wzrostu ale to już zastrzyki i mega drogie bo z tego co wiem ampulka która jest na tydzień między 1000 a 2000zł ;/ więc droga zabawa;/ p.s. jak zależy Ci na pozbyciu się tkanki tłuszczowej to ja polecam salbutamol połączyć z novothyralem lub t3 ;) jak coś to ja sobie kupowałam na doping-online.com (może Ci się przyda adres :) )

Gość gość
realnie musiałabyś stosować ok 16 tabletek dziennie żeby coś działało jeżeli moc ma być porównywalna do efedryny, natomiast nawet nawiązując do samej efedryny bardzo sajdowa i nie daje jakiś magicznych efektów, sa lepsze tabletki na odchudzanie, które b edą miały mniej efektów ubocznych a zarazem będą mega skuteczne ;)

Gość gość
upsik pomyliłam temat sorki za wpis wyżej :D

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Ja znam świetne leki. Wymieniam: - dieta niskokaloryczna 1000-1500 kcal w zależności od zapotrzebowania energetycznego - samozaparcie i konsekwencja - niepodjadanie między posiłkami - nieobżeranie się CIASTKAMI - ruch - kijki, spacery, niepodjeżdżanie do sklepu, do którego ma się 100 metrów samochodem, aerobik, basen, jogging - ale najważniejsze jest zdrowe odżywianie się. Głodówka to zła opcja. Spowalnia metabolizm i wcale nie przyczynia się do redukcji tłuszczu. Wręcz przeciwnie.

Gość gość
jedz 1/2 tego co jesz teraz i schudniesz w 30 dni dyche.

Gość gość
wenlafaksyna - to jest antydepresant ale mocno ogranicza łaknienie u większości osób. Nie działa już na mnie antydepresyjnie ale biorę go własnie żeby być szczupła i utrzymać wagę bo słucham na nim/

Gość gość
ja bralam adipex retard znalazlam na doping-online.com to jest typowy lek na odchudzanie hamuje łaknienie i przyspiesza metabolizm , jak dla mnie był bardzo skutczeny

Gość gość
Najskuteczniejszy jest 2,4-Dinitrofenol (DNP). Co najważniejsze naprawdę działa. Wprost wytapia tłuszcz w oczach. Efekty uboczne są przereklamowane, wystarczy rozsądnie stosować.

Gość gość
Najskuteczniejszy jest 2,4-Dinitrofenol (DNP). Co najważniejsze naprawdę działa. Wprost wytapia tłuszcz w oczach. Efekty uboczne są przereklamowane, wystarczy rozsądnie stosować.

Gość gość
DNP najskuteczniejsze

Gość gość
Zalecam Ci bez recepty- odstawienie słodyczy i ciast, pół godziny codziennego spaceru, jedzenie regularnych posiłków 5x dziennie, małych porcji. Tluszcz na brzuchu to widomy dowód obżarstwa i dogadzania sobie bez umiaru.

Gość małta
whaaaaaaaaaaaat? dziewczyno :D ale po co ci leki? to jak branie antybiotyku na katar.. no cos ty. jest tyle suplementów diety które powodują szybszą przemianę materii, chociażby iq green. bez spustoszenia w organiźmie, ziołowe, energetyzujące bez sensu brać coś na receptę.

Gość gość
fakt DNP jest najsilniejsze... ale ja chyba bym się nie odważyła wziąc...a po adipexie miałam na prawdę jak na siebie mega efekty ...

Gość eWelinkaMalInka000
ja brałam adi i schudłam w miesiąc 10 kg.... tylko że ja zbijalam z dość niskiej wagi...dlatego może tak szybko...generalnie ja kupowałam na tym doping-online.com no ale to było z rok temu, ostatnio mojej koleżance poleciłam tam kupno, i w dalszym ciągu wszystko w najlepszym porządku wszystko do niej dotarlo:)więc tez mogę potwierdzić ich uczciwe podejście

Gość gość
Polowa jedzenia i duzo ruchu.

Gość gość
szkoda tylko że te 3 produkty na odchudzanie są tego samego producenta ^^ link sponsorowany brawoooooo ;]

Gość gość
mniej żreć

Gość gość
Ja w Niemczech kupowalam Orlistat.W Polsce napewno tez jest tylko ze pod inna nazwa.Ten lek ma w Niemcech i Austrii bardzo dibre opinie.Bardzo dobry lek.Bierze sie jedna tabletke przed posilkiem.Dzieki temu wydala sie tluszcz, i w ten sposob sie nie tyje.Ja ograniczylam slodycze i tluszcze,w ciagu 4 miesiecy schudlam 15kg :)

Gość gość
Czy znacie jakieś leki które naprawde powodują chudnięcie x Znamy szmato. Nazywa sie MŻ (mniej żryj). Zrozumialas tłusta swinio? x zadne cwiczenia nie pomagają i mam dosc, a glodówka nie wchodzi w gre x Bo co? Bo ruszyc ci sie tłustej du/py nie chce i musisz otwierac lodowke co godzina lub pedzic do mcdonaldsa? Haha! :D