Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżenmelten

Kobiety to najpiękniejsze istoty na świecie

Polecane posty

Gość dżenmelten

Te małe, niskie i drobne są wspaniałe. Kobietę kieszonkową można ze sobą zabrać wszędzie, wciśnie się nawet do walizki tanich linii lotniczych. I te duże, którym falują piersi, też są piękne. Namiętne i gorące. Paniusie z miasta z pomalowanymi ustami i te ze wsi, które wstają bardzo rano i dzień zaczynają od dojenia krowy, wszystkie was uwielbiam. Nic innego nie pachnie tak zmysłowo jak kobieta. Zapach perfum zmieszany z zapachem feromonów, pcha mężczyzn w wasze objęcia. Wszystkie jesteście piękne.

Gość gość
Bardzo refleksyjne. Kobieta kieszonkowa...baba, paniusia, dziewka, suczka, laska, gąska, foczka, kobieta kuguar, facetka, bogdanka, matrona, żona, dziewczyna, kochanka...białogłowa. Ci=pka. :classic_cool: Co Wy byście bez nas zrobili? :P 4.

Gość dżenmelten
Moglibyśmy bez was zrobić wszystko prócz dzieci, ale nie każdy chce dzieci. Tylko, że bez was, nic nam się nie chce.

Gość gość
Imp- bez Was to jeszcze pół biedy ale bez Waszych pipek raczej byśmy nie przeżyli 😴

Gość gość
E tam, koty są ładniejsze i fajniejsze od kobiet, rozkosznie mruczą i grzeją w zimie.

Gość dżenmelten
Jak pokłócić się z kotem o tampon zostawiony w łazience?

Gość gość
Może taki kompromis... kobieta-kotka ...dzika :classic_cool:

Gość gość
Moim zdaniem to nieporozumienietam najpiękniejsi byli chłopcy, tak gdzieś ok. 20w białych podkoszulkach. 🖐️

Gość gość
In, Ty chyba byłeś na Ibizie. :P Bez kobiet wzrosłaby produkcja jednorazowych naczyń, a w lodówce wyhodowalibyście grzyba. :( 4.

Gość gość
Ja miałem w lodówce san migela i zawsze był zimnyi czystyw sumie Marco też był zayebystywe wszystkoImp Ty też dziś ciszą się chwaliszczy może też schudłaś? ;)

Gość gość
Kiedy jestem sama mam: -czystą lodówkę -jogurty, sery i soki naturalne 5 kilo mniej. :classic_cool: Kiedy nie jestem sama mam: -bałagan -kiełbasy, wędliny i piwa Seks. 😴 Nie wiem co lepsze. :P 4444 Dziś mam depresję maniakalną in. Obsesyjnie zaczynam myśleć o garderobie na zimę. ;)

Gość dżenmelten
To prawda, bez kobiet światowy kryzys byłby już wspomnieniem. Producenci alkoholu, gier na playstation i jednorazowych naczyń, triumfowaliby wzrost sprzedaży. Tylko z kim?

Gość gość
Gdyby nie było kobiet, stwierdzenie "moja ręka", nabrałoby podtekstu seksualnego. Heteroseksualni musieliby sobie podawać stopy na powitanie. 4.

Gość gość
Brawo Ty Impto chyba dużo 🖐️czuję że potrzebujesz Imp sakramentuz dobrego kóótasa. ;)

Gość gość
Kiedyś jeden amerykański generał powiedział podobno: Dobry Indianin to martwy Indianin. 😴 Natomiast ja z całą pewnością podpisuję się pod tym: Dobry Ku=tas to sztywny Ku=tas"(In, czy to nie paradoks? :P ;)) 4.

Gość gość
Imp to jest temat o istotachale masz rację, uważam że sztywny kóótas w kobiecieto jest istota tematuale żeby trzymać fason, to:Ta...kwiatyszczególnie motyle po całym dniu za biurkiemto są zayebyste kwiatyuyebane śluzem, moczem, krwią i czasem nasieniem i czekoladąaż się q***a chce żyć. :D

Gość gość
Czyli wszystko sprowadza się do seksu, a seks to pieprzenie, a na Kafe pieprzymy i pieprzymy... Jest w tym głębia. ;) Ci=pka, pi=pka, szparka wagina, pochwa, motyl, muszelka, i jak to niektórzy mawiają "po prostu dziura". Brawo My. ;):D 4.

Gość gość
Jeszcze są męskie ustaale z Wami się nie da pogadać :(zatem trzymamy się istotydrobne, z piersiątkami i z oczamii gotowe, kóótas dalej sam działaja tam jeszcze lubię jak za jaja mnie wciąga :p:p:pjak dajmy na to Kusza mogłaby. :D:p

Gość gośćmmm
No to zobaczymy, co te niebiańskie istoty -kobiety potrafią jak w najbliższy poniedziałek zastrajkują i nie tylko nie pojadą do pracy, ale także do łóżka.

Gość gość
A słyszeliście, że jeden poseł PiS ma projekt żeby karać za cudzołustwo. Recydywe nawet szafotem he he. Koniec ero się zbliża wielkimi krokami.

Gość gość
przeceniasz je ale do tego trzeba doświadczenia życiowego żeby tego nie robić