Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vildar

Problemy w związku

Polecane posty

Gość Vildar

mam problem dziewczyny. jestem ze swoim chłopakiem 2 lata, czuję się przy nim cudownie i naprawdę go strasznie kochamm. ale wyczuwam problem mam wrażenie że jesteśmy na etapie przyzwyczajenie i to strasznie. mam wrażenie że nie pociągam go juz niż dawniej. nie zależnie czy bym miała ubrana bluze czy seksowna sukienkę raczej traktuje mnie tak samo. nie ma żadnych namiętnych skokow czy czegoś. już raz z nim rozmawiałam na ten temat, ba nawet nie jeden raz. że potrzebuje czasem więcej czułości niż jakiegoś przytulenia, pikanterii. mówił że to przez pracę, nie ma siły ale tak nie jest, że go dalej podniecal itd itp. mimo ja nie raz próbuje coś zainicjować, nigdy nic z tego nie wychodzi. czasem mam wrażenie że się kochamy żeby nie było potem jakiegoś problemu. wczoraj obchodziliśmy 2 rocznicę, oczywiście chciałam zainicjować coś więcej niż leżenie w łóżku ale nic z tego. co więcej gdy go przytuliłam zauważyłam że jego przyrodzenie stanęło. ze zdziwieniem spytałam, o co chodzi a on że sobie masowal i tak nie raz ma... Ja się pytam co jest? Skoro ma dziewczynę obok siebie, w bieliznie, nawet mnie wtedy nie dotykał czy jakoś patrzył ,oglądał film po prostu. strasznie mnie to zasmucilo. nie chcę kolejnej rozmowy bo wiem co będzie. myślałam żeby wgl zrobić przerwę i z miesiąc mu odmawiać nawet jakby go w końcu swędxial. nie chcę wyjść na jakąś uzależniona od seksu,ale kiedys za mną szalał a teraz mam wrażenie już nie seksownej ww jego oczach. uważam że namiętność i seks to też są postawy które utrzymują związek. I skoro po dwóch latach mam takie odczucie co będzie za kilka lat? [emoji36]

Gość gość
zapytaj czy on chce przerwę, zobaczysz jak zareaguje , jak jej bd chciał być może ma kogoś na boku ;( nie wiem jak inni ale mój to mógłby przez cały dzień .. dla nich przecież to sens życia ;\

Gość gość
Przerwa kończy się rozstaniem. Ja chłopaka teraz męża miałam nawet przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody TAKIE PRZEŻYCIA ŁĄCZĄ ZWIĄZEK bo intymność to ja i partner a nie ja i ginekolog. Nasz związek jest bez tabu o wszystkim sobie mówimy nawet jaką pozycję podczas seksu on lubi czy jaką ja lubię.